Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 62, κύκλος 02

16:00 9/12/2021 - Πηγή: TVOpen
Ένα χορτοφαγικό και νηστίσιμο πιάτο της ελληνικής κουζίνας φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, σερβίροντας ρεβίθια με κριθαράκι και λαχανικά. Στη συνέχεια μας «ταξιδεύει» στην Ουαλία, φτιάχνοντας Welsh rarebit, ένα ιδιαίτερο σάντουιτς με μια μοναδική κρέμα φτιαγμένη με μπίρα και τσένταρ, το οποίο σερβίρει με έναν ξεχωριστό τρόπο, κάνοντάς το υπερπαραγωγή προσθέτοντας ψητή γαλοπούλα στη λαδόκολλα, μανιτάρια και τηγανητό αυγό. Το ταξίδι συνεχίζεται στην Κίνα, με ένα κλασσικό πιάτο της κινεζικής κουζίνας, το τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο, γαρίδες αυγό κι άλλα ωραία υλικά. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει δύο τρουφάκια, ιδανικά κεράσματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ένα σοκολατένιο κι ένα λευκό με αμύγδαλο και μανταρίνι, γνωστό και ως μπιανκέτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα