Conergy: δυναμική παρουσία και νέα προϊόντα στην Intersolar 2012

17:14 21/6/2012 - Πηγή: Econews

Επιβλητικό «παρών» στη μεγαλύτερη έκθεση φωτοβολταϊκών τεχνολογιών της Ευρώπης, Intersolar 2012, έδωσε για μία ακόμη φορά η Conergy.

Περισσότεροι από 1.900 εκθέτες παρουσίασαν από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου στο Μόναχο καινοτόμες τεχνολογίες στο χώρο των Φ/Β σε περισσότερους από 66.000 επισκέπτες.

Με βασικό μήνυμα το “Making Solar Simple” και με το επιβλητικό της περίπτερο συνολικής έκτασης 550m2, η Conergy,

εντυπωσίασε τους επισκέπτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της.

Το περίπτερο τις Conergy περιλάμβανε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία (Planning & Offering, Financing, Ordering, Supply, Installation, Operation management, Warranties & Insurances) μέσα από μια σειρά προγραμματισμένων καθημερινά παρουσιάσεων από εξειδικευμένους μηχανικούς της Conergy.

Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψαν οι άλλες δύο κατηγορίες που περιλάμβαναν τα ολοκληρωμένα συστήματα Conergy Complete 200 & Complete 300 για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά και το νέο Conergy Complete 500 για βιομηχανικές οροφές.

Η τελευταία κατηγορία περιλάμβανε τα καινοτόμα προϊόντα Conergy SmartStorage, η γνωστή πλέον λύση αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας αλλά και τη νέα Φωτοβολταϊκή γεννήτρια Conergy glass-glass, που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πρόκειται για μια νέα πρόταση της Conergy στις φωτοβολταϊκές γεννήτριες, με ειδικό γυαλί πάχους μόλις 2mm στην εμπρόσθια και την πίσω πλευρά  (χωρίς backsheet), η οποία συνδυάζει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, υψηλή αισθητική και αυξημένη διάρκεια ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα