H BuildIT “Green Innovator of the Year” για την Πλατφόρμα MyAssets

12:04 25/5/2012 - Πηγή: Econews

Η BuildIT, εταιρεία ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στο χώρο της Ευφυούς Διαχείρισης Παραγωγής και Αποθήκευσης Ενέργειας, έλαβε τιμητική διάκριση στο 4ο Συνέδριο InfoCom Green που πραγματοποιήθηκε με θέμα τις «πράσινες» τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

To συνέδριο διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά από το e-TEE σε συνεργασία με τη Smartpress και ασχολήθηκε με τις Πράσινες Τεχνολογίες, αναλύοντας τις τάσεις που δημιουργούνται αλλά και τις

επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναδύονται στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των “Green Awards”, για την ανάδειξη των πλέον πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών, προϊόντων και προσώπων της αγοράς. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BuildIT κ. Μενέλαος Ιωαννίδης, παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρείας, το βραβείο “Green Innovator of the Year” για την πλατφόρμα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης κρίσιμων υποδομών (Physical Assets), “MyAssets”.

Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει τον καινοτομικό χαρακτήρα της εταιρείας και την προτεραιότητα που δίνει στην παροχή λύσεων με υψηλή προστιθέμενη αξία, επιδιώκοντας ταυτόχρονα τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Βραβεύθηκαν επίσης οι εταιρείες CISCO και Vodafone με τα βραβεία Green Business Excellence και Green Telecom Excellence αντίστοιχα ενώ το βραβείο Green Manager of the Year, απονεμήθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάς κ. Ernst-Jan Stigter.

Keywords
Τυχαία Θέματα