Siemens: παρουσίασε λύσεις βιολογικού ελέγχου οσμών για βιομηχανίες στη Σ. Αραβία

12:25 2/5/2012 - Πηγή: Econews

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πόλη Αλ Κομπάρ της Σαουδικής Αραβίας, η Siemens παρουσίασε τις λύσεις ελέγχου οσμών που προσφέρει σε οργανισμούς και βιομηχανίες.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο ειδικής επιμορφωτικής ημερίδας που διοργάνωσε η ΜΚΟ Saudi Arabia Water Environment Association (SAWEA). Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Ιωάννου, Technical Sales Manager, Odor Control της

Siemens, για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).

Η ημερίδα αυτή αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων της SAWEA, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της πετρελαϊκής εταιρείας Saudi Aramco, για την επιμόρφωση στελεχών των κλάδων της διαχείρισης υδάτινων πόρων, λυμάτων και υγρών αποβλήτων. Η SAWEA είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νερού των ΗΠΑ (WEF), της μεγαλύτερης ομοσπονδίας νερού στον κόσμο, στη Σαουδική Αραβία. Η Siemens ήταν χορηγός της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν περίπου 100 στελέχη από το Υπουργείο Νερού και την Εθνική Εταιρεία Νερού της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και από την εταιρεία Aramco.

Ο κύριος Ιωάννου παρουσίασε την ευρεία σειρά λύσεων βιολογικού ελέγχου οσμών που προσφέρει ο Τομέας Βιομηχανίας και η Siemens Water Technologies, όπως το βιολογικό σύστημα ελέγχου οσμών σε δύο φάσεις Zabocs BTF. Το βιοφίλτρο Zabocs της Siemens είναι ιδανικό για χρήση σε φρεάτια, συστήματα συλλογής και απομακρυσμένους σταθμούς ανύψωσης, αλλά και για μεγάλους σταθμούς άντλησης νερού και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.

Η παρουσίαση εστιάστηκε στα χαρακτηριστικά του συστήματος, αλλά και στα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν διάφοροι οργανισμοί και βιομηχανίες, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες της Siemens.

Keywords
Τυχαία Θέματα