The Venus Project: παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ζακ Φρέσκο στις 21 Ιανουαρίου

17:52 13/1/2012 - Πηγή: Econews

H «Πανγαία ΑΜΚΕ» η μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Venus Project, διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Jacque Fresco «The best that money can’t buy» σε ελληνική μετάφραση, με τον τίτλο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει», στο χώρο «Κινηματογράφος» του Ιδρύματος «Μιχ. Κακογιάννης», Πειραιώς 206-Αθήνα, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

και ώρα 19.30.

Η έκδοση του βιβλίου αποτέλεσε για την Πανγαία έναν από τους πολύ βασικούς στόχους της στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας για το Venus Project και την Οικονομία βάσει Πόρων.

Στο βιβλίο αυτό ο Jacques Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για ένα κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, ένα κόσμο όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης εξελικτικής ιστορίας.
Το βιβλίο αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όλους όσους θα ήθελαν να μάθουν αλλά και να κατανοήσουν τι είναι η Οικονομία που βασίζεται στους Πόρους η οποία αποτελεί το θεμέλιο του Venus Project και αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη σημασία μέσα σ’ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία και καμπή του κόσμου μας.

Το βιβλίο του Jacque Fresco δίνει ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία όλοι οι άνθρωποι, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, καθημερινά αντιμετωπίζουν.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα σύντομο χαιρετισμό από το Jacque Fresco και την Roxanne Meadows. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κο Νικήτα Νικητάκο, υπεύθυνο για την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Χαρά Τσιώλη, Γιώργος Κοψιδάς και Γιώργος Κυριάκου μετά τη προβολή σύντομου video που αφορά το Venus Project, την Πανγαία και τις δράσεις της . Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του πρόεδρου της Πανγαία Νίκου Φασόλα για τα επόμενα σχέδια της Πανγαία και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις – απαντήσεις από το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Πανγαία στα τηλέφωνα 2117100425, 6945972814 (Αντωνία Πάππας – Υπεύθυνη Επικοινωνίας) ή στο mail media@thepangea.org ή να ανατρέξετε στο site www.thepangea.org.

Keywords
Τυχαία Θέματα