Φωτοβολταϊκά: δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας Big Solar- SolarEdge

10:15 26/3/2012 - Πηγή: Econews

Δύο χρόνια, 17MW, 1.800 τεμάχια inverters και 88.000 power optimizers έχουν περάσει από τότε που η Big Solar εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη SolarEdge, προμηθευτή των πρωτοποριακών inverters με τεχνολογία optimizer, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και επενδυτών χάρη στα μοναδικά πλεονεκτήματα τους.

Δύο χρόνια μετά από τον Μάρτη του 2010 που η Big Solar παρέλαβε

από την ισραηλινή εταιρεία τα προϊόντα της πρώτης παραγγελίας της, πλήθος οικιακών και μεγαλύτερων φωτοβολταϊκών έργων έχουν υλοποιηθεί με inverters SolarEdge, αναδεικνύοντάς τους σε best sellers της συγκεκριμένης κατηγορίας εξοπλισμού που εμπορεύεται η Big Solar.

Από την πλευρά της SolarEdge, ο κος Zvi Lando, Vice President Global Sales, είπε με αφορμή τη συνεργασία των δύο εταιρειών: «Στόχος της SolarEdge τα τελευταία δύο χρόνια είναι να συμβάλλει με τα προϊόντα της στη μέγιστη απόδοση μιας επένδυσης σε φωτοβολταϊκά στην Ελλάδα, και η Big Solar έχει αποδειχθεί ο ιδανικός συνεργάτης σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Από την πλευρά της Big Solar, ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Σταύρος Γατόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η Big Solar αναγνώρισε εξαρχής τα μοναδικά τεχνολογικά πλεονεκτήματα της SolarEdge και των inverters της. Με τη σειρά τους, δεκάδες εγκαταστάτες-πελάτες της Big Solar εμπιστεύτηκαν την τεχνολογία optimizer και ανέδειξαν τα προϊόντα της SolarEdge ως κύρια προτίμησή τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα