Φωτοβολταϊκά: η Advartia διανομέας των μετατροπέων της KACO New Energy

Τη συμφωνία της για τη διανομή των υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκών μετατροπέων της KACO New Energy GmbH ανακοίνωσε η Advartia, επιδιώκοντας να ανταποκριθεί επιτυχώς στις ανάγκες του δικτύου συνεργατών της και ενισχύοντας τη θέση της στην εμπορία φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην ελληνική αγορά.

Η KACO New Energy GmbH ειδικεύεται στην παραγωγή αντιστροφέων και συστημάτων

παρακολούθησης για την απομακρυσμένη επιτήρηση Φ/Β εγκαταστάσεων, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αξιοπιστία του εξοπλισμού που προσφέρει εξασφαλίζεται μέσω της προσεκτικά μελετημένης διαχείρισης ποιότητας που έχει θεσπιστεί, ενώ τα προΐόντα της έχουν περάσει επιτυχώς εκτεταμένες κλιματικές και ηλεκτρονικές διαδικασίες αυστηρών δοκιμών υπό ακραίες συνθήκες, προτού διοχετευθούν στο σύνολο των πελατών της. Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω εξειδικευμένων ομάδων που έχουν δημιουργηθεί αποσκοπώντας στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εξοπλισμού.

Οι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς της KACO New Energy GmbH συνδυάζουν την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον τομέα κατασκευής μετατροπέων χωρίς μετασχηματιστή με τη ζήτηση για τέλεια ηλεκτρική τροφοδοσία. Παρέχουν υψηλό βαθμό ευελιξίας κατά το σχεδιασμό του συστήματος, καθώς και ιδανική διαχείριση σκίασης για μέγιστη ενεργειακή απόδοση συμπεριλαμβάνοντας 2 ή 3 ξεχωριστούς ανιχνευτές MPP για την επίτευξη της βέλτιστης προσαρμογής (σειρά Powador 10.0-39.0 TL3).

To εύρος της τάσης εισόδου είναι εξαιρετικά ευρύ, ενώ παρέχεται μέγιστος βαθμός απόδοσης μέχρι και 98%. Η παρακολούθηση της εγκατάστασης είναι απλή και γίνεται μέσω του Powador-proLOG, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (S, M, XL) και έχει ενσωματωμένο web server για την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θεωρώντας ότι η υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού, οδηγεί σε ελαχιστοποίηση του επενδυτικού κινδύνου και υψηλές αποδόσεις, η ADVARTIA έχει αναπτύξει σταθερές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες με κορυφαίους και διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστικούς οίκους και εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα