Φωτοβολταϊκά: με πλαίσια ExelGroup έξι σταθμοί της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην Κρήτη

11:35 3/7/2012 - Πηγή: Econews

Με φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα στήριξης της ελληνικής εταιρίας ExelGroup κατασκευάστηκαν έξι φωτοβολταϊκοί σταθμοί της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ισχύος 80kW ο καθένας, στον Αθερινόλακκο Κρήτης.

Για την κατασκευή των φ/β σταθμών, οι οποίοι τέθηκαν πρόσφατα σε λειτουργία, χρησιμοποιήθηκαν πολυκρυσταλλικά πλαίσια υψηλής απόδοσης ισχύος 230 kWp της σειράς ESPSeries60 και συστήματα στήριξης επί εδάφους Exel_G2.

Την κατασκευή

των φωτοβολταϊκών σταθμών ανέλαβε η σύμπραξη «Κρητική Ενεργειακή Α.Ε. – Solarise A.E.» η οποία μειοδότησε στο σχετικό διαγωνισμό που διεξήχθη.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου η ΔΕΗ Ανανεώσιμες εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο για την ποιότητα του έργου όσο και για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα της αναδόχου εταιρίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup κ. Σταύρος Τριανταφύλλου δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα του έργου και την άριστη συνεργασία μας με τη σύμπραξη “Κρητική Ενεργειακή Α.Ε. – Solarise A.E.”.

Η συνεργασία ελληνικών εταιριών για την υλοποίηση σημαντικών έργων αδιαμφισβήτητα στέλνει ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό μήνυμα εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στην οποία έχει επέλθει η χώρα.  Η ExelGroup συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή ποιοτικών φωτοβολταϊκών προϊόντων».

Keywords
Τυχαία Θέματα