Φωτοβολταϊκά πλαίσια Silcio σε στέγη 601,6 kWp στη ΒI.ΠΕ. Πατρών

12:45 15/5/2012 - Πηγή: Econews

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της Silcio, που παράγονται στις πλήρως καθετοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, χρησιμοποίησε η εταιρεία GEB Green Energy, θυγατρική της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΓΕΒ ΑΕ), στο φωτοβολταϊκό σύστημα που εγκατέστησε στη

βιομηχανική της στέγη, συνολικής ισχύος 601,6kWp. Η ολοκλήρωση και διασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαΐου.

Η συμφωνία περιελάμβανε την προμήθεια 2.560 φωτοβολταϊκών πλαισίων Silcio, κατηγορίας SE235, ισχύος 235Wp (με θετική απόκλιση ισχύος 0Wp / +4,99Wp) το καθένα.

Τα φωτοβολταϊκά κύτταρα και πλαίσια της Silcio, φέρουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και έχουν αναγνωριστεί για την υψηλή τους ποιότητα, εξασφαλίζοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης και κατά συνέπεια το μέγιστο οικονομικό όφελος για τους τελικούς πελάτες και επενδυτές.

Η Silcio, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αξιόπιστων συνεργατών και εγκαταστατών που έχει αναπτύξει, κατέχει ήδη σημαντικό μερίδιο στην αγορά των οικιακών και βιομηχανικών στεγών, καθώς και των φωτοβολταϊκών πάρκων. Τα φωτοβολταϊκά προϊόντα της Silcio εξάγονται ήδη σε χώρες όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα