Φωτοβολταϊκά: συνεργασία Advartia-Kostal για τους μετατροπείς PIKO

Με δυναμική παρουσία στο κομμάτι της διανομής Φ/Β εξοπλισμού, η ADVARTIA ανακοινώνει τη νέα συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία KOSTAL Solar Electric, στα πλαίσια της οποίας θα διαθέτει στην ελληνική επικράτεια τη σειρά Φ/Β μετατροπέων PIKO προκειμένου να ανταποκριθεί με συνέπεια στις συγκεκριμένες απαιτήσεις

του δικτύου των συνεργατών της.

Οι αντιστροφείς PIKO σχεδιάζονται και κατασκευάζονται βάσει των τεχνικών προδιαγραφών της αγοράς και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας από το τμήμα Industrial Electronics στο κεντρικό εργοστάσιο της KOSTAL στη Γερμανία. Οι αντιστροφείς αυτής της σειράς είναι μονοφασικοί ή τριφασικοί, χωρίς μετασχηματιστή και ισχύος AC από 3 kW έως 10 kW. Είναι συμπαγείς, χαμηλού βάρους 20-34kg, και προσφέρουν σημαντική ευελιξία σχεδιασμού λόγω του μεγάλου εύρους τάσης εισόδου (180-950V) και του αριθμού των ανεξάρτητων MPP trackers που διαθέτουν (έως 3).

Επιπλέον, βασικό πλεονέκτημά τους είναι το ενσωματωμένο πακέτο επικοινωνίας (Data loger, Web server) που επιτρέπει την ολοκληρωμένη εποπτεία του Φ/Β συστήματος χωρίς την ανάγκη επιπλέον εξαρτημάτων. Παράλληλα, για την παρακολούθηση του συστήματος προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση στο PIKO Solar Portal.

Η κορυφαία ποιότητα της εταιρείας πιστοποιείται, άλλωστε, από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας (φιλοσοφία μηδενικού σφάλματος) όπως και την επεκτάσιμη εγγύηση από 5, σε 10 ή 20 χρόνια, στα 2 πρώτα χρόνια αγοράς του αντιστροφέα.

Θεωρώντας ότι η υψηλή αξιοπιστία του προτεινόμενου εξοπλισμού οδηγεί σε ελαχιστοποίηση του επενδυτικού κινδύνου και υψηλές αποδόσεις, η ADVARTIA έχει αναπτύξει σταθερές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες με κορυφαίους και διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστικούς οίκους και εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα