Φωτοβολταϊκά: συνεργασία διανομής μεταξύ Hanwha SolarOne-Advartia

13:14 3/10/2012 - Πηγή: Econews

Τη συμφωνία της για τη διανομή των υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκών πάνελ της Hanwha SolarΟne, της τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας Φ/Β στον κόσμο μετά την απόκτηση της Q-Cells, ανακοίνωσε η ADVARTIA.

Στόχος της ADVARTIA είναι να προσφέρει στο δίκτυο των συνεργατών της Φ/Β εξοπλισμό άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αξιοπιστίας, εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση από τις αποθήκες της στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης

και μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της, προκειμένου να καταρτίσει τους συνεργάτες της και να διασφαλίσει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και αφοσίωση του επενδυτή.

H Hanwha SolarOne κινείται δυναμικά προς την κατάκτηση ηγετικής θέσης σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, παρέχοντας Φ/Β εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας.  Με συνειδητοποίηση της μακροπρόθεσμης ευθύνης της, η Hanwha προσφέρει Φ/Β πλαίσια με 12-ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και 25-ετή γραμμική εγγύηση απόδοσης. Τα πάνελ της Hanwha έχουν θετική ανοχή ισχύος έως +5Wp, 3-busbar σχεδίαση, αντιανακλαστική επικάλυψη για υψηλή ηλιακή απορρόφηση και πλαίσια ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες.  Επιπλέον, είναι πιστοποιημένα από την TÜV, CE, UL, και CEC.

Αποσκοπώντας στη βελτιστοποίηση της ενεργειακής παραγωγής, την ελαχιστοποίηση του επενδυτικού ρίσκου και τη συνεχή ανταπόκριση στους πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό, η ADVARTIA προχωράει δυναμικά στη σύναψη συνεργασιών διανομής με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές, εμπλουτίζοντας διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει, προκειμένου να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα