Φωτοβολταϊκά: το σύστημα συναγερμού με βίντεο Videofield από την Advartia

Νέα συμφωνία συνεργασίας ανακοινώνει η ADVARTIA για τη διανομή του πρωτοποριακού συστήματος ασφαλείας Videofied στην ελληνική αγορά.

Με περισσότερες από 280.000 εφαρμογές παγκοσμίως, το Videofied σχεδιάστηκε για την έγκυρη αντιμετώπιση κάθε προσπάθειας παραβίασης και εισβολής σε υπαίθριες εγκαταστάσεις υψηλού ρίσκου.

Το προϊόν συνοδεύεται από διεθνείς πιστοποιήσεις και διέπεται από διεθνή πρότυπα, ενώ έχει διακριθεί και με το βραβείο Top Honors ως επιβεβαίωση

της ποιότητας και του πρωτοποριακού του σχεδιασμού στη Security Industry Association’s New Product Showcase στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου για την Ασφάλεια ISCWEST (Las Vegas, 28-30/03/2007).

Το Videofied είναι ένα καινοτόμο και πλήρως ασύρματο σύστημα συναγερμού με βίντεο, γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση, χωρίς την απαίτηση ηλεκτρικής τροφοδοσίας ή δικτύου 3G. Στην περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, η κάμερα ευρυγώνιου φακού λαμβάνει βίντεο 10 δευτερολέπτων από το σημείο της παραβίασης, το οποίο μεταδίδεται άμεσα στο κέντρο λήψης  σημάτων μέσω του δικτύου GPRS. Το video αξιολογείται από τους χειριστές, ενώ εάν προκύψει πραγματικό περιστατικό ειδοποιούνται οι διωκτικές αρχές οι οποίες ενεργούν κατά προτεραιότητα για την άμεση επέμβασή τους. Το Videofied είναι απόλυτα αποδεκτό από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ προσφέρεται διετής εγγύηση αντικατάστασης τμημάτων με δυνατότητα επέκτασης έως τα 20 έτη.

Η παραπάνω συνεργασία εδραιώνει τη θέση της ADVARTIA στο χώρο της διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού μέσω της παροχής καινοτόμων λύσεων στο δίκτυο των συνεργατών της, προκειμένου να εγγυάται την υψηλή ποιότητα και ολοκληρωμένη ασφάλεια της επένδυσης. Η εταιρεία παρέχει σταθερά άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες της με πλέον ανταγωνιστικές τιμές και πλήρη τεχνική υποστήριξη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα