Η MiniWind στη διεθνή έκθεση Ecotec 2012 με την υποστήριξη της καναδικής Endurance

16:19 12/3/2012 - Πηγή: Econews

Η MiniWind για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στην διεθνή έκθεση Ecotec για να παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες λύσεις μικρών ανεμογεννητριών που προσφέρει. Μηχανικοί και προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για να συζητήσουν τόσο τεχνικές λύσεις και επενδυτικές ευκαιρίες όσο και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των μικρών ανεμογεννητριών.

Επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να αποτελέσει η Endurance Ε-3120, η πιο αποδοτική και δοκιμασμένη ανεμογεννήτρια 50 kW της αγοράς,

με εκατοντάδες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο.

Η MiniWind αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της καναδικής Endurance στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό της σημασίας της ελληνικής αγοράς για την Endurance είναι η φυσική της παρουσία στην έκθεση με υψηλόβαθμα στελέχη. Συγκεκριμένα στην ECOTEC 2012 θα παρευρίσκετε ο κύριος Roderick Brost Αντιπρόεδρος της Endurance (Global Sales and Marketing).

Το περίπτερο της MiniWind/ Endurance θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών στην αίθουσα 2, Β6.

–Λίγα λόγια για τις Α/Γ της Endurance

Χιλιάδες ώρες μηχανικής ανάπτυξης και βελτίωσης του σχεδιασμού ενσωματώνονται σε κάθε ανεμογεννήτρια της Endurance, με αποτέλεσμα η ανεμογεννήτρια των 50 kW να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κόσμο. Ο χρόνος λειτουργίας του συνόλου των ανεμογεννητριών προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο ωρών, με το Ηνωμένο Βασίλειο να επιδεικνύει αυτή την στιγμή διαθεσιμότητα 98%. Ωστόσο, ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό για ένα προϊόν παγκόσμιας κλάσης. Η E-3120 υποστηρίζεται από:

Ποιότητα κατασκευής: Η κάθε ανεμογεννήτρια υποβάλλεται σε πάνω από 160 κατασκευαστικές επιθεωρήσεις και ώρες δυναμομετρικών δοκιμών.Κορυφαίους εμπόρους-αντιπροσώπους: Ο κάθε αντιπρόσωπος είναι εκπαιδευμένος για την εγκατάσταση και τη συντήρηση μιας ανεμογεννήτριας Endurance.Εργοστασιακή υποστήριξη: Οι ανεμογεννήτριες υποστηρίζονται από 5 χρόνια εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασίες, μια αφοσιωμένη ομάδα μηχανικών υποστήριξης και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου για να μπορεί να γίνεται διάγνωση με ακρίβεια σε λειτουργικά θέματα.

–Σχετικά με τη MiniWind

Η MiniWind ltd είναι μια νεοσύστατη ελληνική εταιρεία που φιλοδοξεί να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά στον τομέα των μικρών ανεμογεννητριών. Η εταιρεία στοχεύει να κάνει προσιτή την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από έργα ΑΠΕ μικρής κλίμακας, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της εποχής.

Με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη φιλικότητα στο περιβάλλον η MiniWind ltd παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων παραγωγής καθαρής ενέργειας σε μεγάλο εύρος ενδιαφερομένων, από τον οικιακό καταναλωτή ρεύματος μέχρι τον επενδυτή που θέλει να συμβαδίσει με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής. Με τα καινοτόμα αιολικά συστήματα της MiniWind ltd είναι εφικτή μια άκρως αποδοτική επένδυση στον νευραλγικό τομέα της ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα