Σκουπίδια Αττικής: Δέσμευση για επίλυση του προβλήματος

13:58 6/1/2012 - Πηγή: Econews

Περιβάλλον, Ενέργεια, Οικολογία:

O Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.) και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, επισκέφθηκε την Ο.Ε.Δ.Α (Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων) Φυλής.

Ο κ. Γιάννης Σγουρός περιηγήθηκε από τον απερχόμενο Πρόεδρο του πρώην Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α) και Δήμαρχο Κηφισιάς, κ. Νίκο Χιωτάκη, στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), στο εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ), στον αποκαταστημένο ΧΥΤΑ

Άνω Λιοσίων, στις εγκαταστάσεις του αποτεφρωτήρα, καθώς και στο βιολογικό καθαρισμό.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής συνομίλησε με τους εργαζομένους στην είσοδο, στην υποδοχή των φορτηγών – οχημάτων και στο ζυγιστήριο, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων όσο και για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να λειτουργούν οι εγκαταστάσεις άριστα και να μην υπάρξει ούτε μία ημέρα με κλειστό ΧΥΤΑ, ούτε μία ημέρα με συσσωρευμένα απορρίμματα στους δρόμους της Αττικής, δήλωσε ο κ. Σγουρός.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής θα συνεχίσουμε με επιμονή τη συλλογική προσπάθεια, για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων».

Το οφείλουμε στα 5 εκατομμύρια πολιτών της Αττικής», υπογράμμισε ο κ. Σγουρός, θέση με την οποία συμφώνησε και ο κ. Νίκος Χιωτάκης.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα