Audi RS6 Avant Performance απέκτησε ο Marc Marquez

Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP, Marc Márquez, πρόσθεσε στη συλλογή αυτοκινήτων και στο γκαράζ του, ένα οικογενειακό μοντέλο υψηλών επιδόσεων, που ξεπερνά τους 600 ίππους.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το Audi RS6 Avant Performance, το ιδανικό όχημα για να μεταφέρει κανείς τα παιδιά του από το σπίτι στο σχολείο και πίσω. Βέβαια για να καταφέρει κανείς να γίνει ιδιοκτήτης ενός τέτοιου τετράτροχου, θα πρέπει να διαθέτει αρκετά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η απλή έκδοση

του μοντέλου κοστίζει περί τα 160.000 ευρώ, ενώ η Performance, που διαθέτει βελτιωμένο κεντρικό διαφορικό με αυτόματο κλείδωμα, αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων για καλύτερες αλλαγές και σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών μεταξύ άλλων, αγγίζει τα 180.000 ευρώ.



Υπενθυμίζουμεπως κάτω από το καπό του θηριώδους station wagon, βρίσκεται ένας TFSI V8 biturbo κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 630 ίππους και850 Nm ροπής.Το αυτόματο κιβώτιο Tiptronic συνδυάζεται με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro και από πλευράς επιδόσεων το 0-100χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 3,4 sec μόλις. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 280χλμ./ώρα.

Μόλις ο Ισπανόςοδηγών αγώνων μοτοσικλετών, παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, δήλωσε φυσικά πανευτυχήςπου… συνδέθηκε με μία από τις κορυφαίες μάρκες τηςαυτοκινητοβιομηχανίας. Επίσης, είπε πως του αρέσουν τα σχέδια της εταιρείας καιτα χαρακτηριστικά που αυτά έχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα