Formula 1 - Ο Montoya προειδοποιεί: «Ο Verstappen θα ήταν ηλίθιος αν…»

Ο Juan Pablo Montoya δεν είχε ποτέ του πρόβλημα να εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις του – και δεν είχε και τώρα, μιλώντας για το μέλλον του Max Verstappen.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing έως το τέλος του 2028 και παρότι υπήρξαν πολλά σενάρια αποχώρησής του από τους «ταύρους» μετά τον «εμφύλιο» που ξέσπασε πριν ένα τρίμηνο με αφορμή την καταγγελία κατά του Christian Horner,

δηλώνει με κάθε ευκαιρία πως δεν σκοπεύει να φύγει.

Βέβαια η Mercedes δεν σταματά να τον φλερτάρει και παρότι το 2026 που αλλάζουν οι κανονισμοί θα μπορούσαμε να δούμε πλήρη αλλαγή στη δυναμική των ομάδων, ο Montoya είναι κάθετος στην άποψή του πως ο Verstappen δεν θα πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο.

O Κολομβιανός είπε: «Δεν βλέπω να φεύγει από τη Red Bull o Verstappen. Θα ήταν ηλίθιος αν το έκανε. Γιατί να φύγει από τη Red Bull αν κερδίζουν τα πάντα; Μόνο αν είσαι σε μία ομάδα για τους λάθος λόγους θα επέλεγες να φύγεις. Αν είσαι για τους σωστούς λόγους, δεν σκέφτεσαι καν άλλα σενάρια. Ίσως ο Jos (σ.σ. ο μπαμπάς Verstappen) να είναι θυμωμένος και να θέλει να ωθήσει τον Max στην έξοδο αλλά θα ήταν τρελό να φύγει από εκεί».

Μάλιστα, ο Montoya πιστεύει πως ούτε η παρούσα εσωτερική κρίση, ούτε οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί που έρχονται το 2026, θα σταματήσουν τη Red Bull.

O 48χρονος είπε: «Δεν πιστεύω πως η Red Bull θα αποτύχει. Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν ενόψει 2026 αλλά έχουν προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους για να πετύχουν τους στόχους τους».

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα