Formula 1: H Mercedes εντόπισε την πηγή των προβλημάτων της

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν, η Mercedes-AMG ξεκίνησε με το αριστερό την προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή.

Όπως συνέβη το 2022 και το 2023, έτσι και στο ξεκίνημα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2024, τα ασημί βέλη έχουν κάνει κακό ξεκίνημα.

Αν και στην πραγματικότητα, το φετινό είναι χειρότερο, αφού έχουν μείνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πολύ πίσω από Red Bull Racing και Scuderia Ferrari,

με λιγότερους από τους μισούς πόντους της McLaren και οριακά μπροστά από την Aston Martin.

Για να βρεις λύσεις, πρέπει πρώτα να βρεις το πρόβλημα και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, το θεμελιώδες πρόβλημα εντοπίστηκε.

Ο Αυστριακός είπε: «Το βασικό πρόβλημα είναι πως όλα όσα βλέπουμε στην αεροδυναμική σήραγγα, δεν εναρμονίζονται με όσα συμβαίνουν στην πίστα. Και δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση, ούτε είμαστε δογματικοί στο πως μπορεί να ερμηνεύουμε τα δεδομένα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν σημειώνουμε πρόοδο. Δεν βλέπω δογματισμό, βλέπω ένα περιβάλλον όπου όλοι μοιράζονται γνώση, όπου όλοι κάνουν αυτοκριτική και μπορούν να αποδεχθούν πως γίνονται λάθη στον τομέα τους. Πρέπει να σκάψουμε βαθιά για να βρούμε λύσεις, γιατί το που είμαστε τώρα είναι οδυνηρό».

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα