Formula 1: Το φλερτ από τη Mercedes αρέσει στον Verstappen

Με τον Lewis Hamilton να ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα χρώματα της Scuderia Ferrari, στη Mercedes-AMG μένει κενή μία πολυπόθητη θέση!

Ο αριθμός των οδηγών που θα την ήθελαν είναι σίγουρα διψήφιος, όμως η πρώτη επιλογή της γερμανικής ομάδας δεν είναι ανάμεσά τους. Δεν είναι κρυφό, πως ο επικεφαλής της οκτάκις πρωταθλήτριας κατασκευαστών, Toto Wolff, θα ήθελε όσο τίποτα να «κλέψει» τον

Max Verstappen από τη Red Bull Racing.

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες αυτό θα φάνταζε αδύνατο, μιας και ο πρωταθλητής ήταν ευτυχισμένος στην αυστριακή ομάδα και μη ξεχνάμε πως έχει και συμβόλαιο έως και το 2028. Τώρα πια όμως, μετά το σίριαλ που αφορούσε τις προσωπικές σχέσεις του Christian Horner και εξελίχθηκε σε έναν πολιτικό εμφύλιο στις τάξεις της Red Bull, όλα είναι πιθανά.

Ποια είναι όμως η αντίδραση του ίδιου του Verstappen στις δημόσιες δηλώσεις του Wolff; Ο νικητής των πρώτων δύο Grand Prix του 2024, μίλησε στο βρετανικό Sky Sports F1.

O Verstappen είπε: «Δεν αλλάζει κάτι για μένα και όσα θέλω να κάνω. Όμως είναι πάντα ευχάριστο να ακούς κάτι τέτοιο. Ο Toto κι εγώ, είχαμε τις στιγμές μας, όμως αυτό είναι φυσιολογικό ανάμεσα σε μέλη δύο ομάδων που μονομαχούν για το πρωτάθλημα. Όμως ο σεβασμός ήταν πάντα εκεί».

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα