Η πλατεία Συντάγματος έγινε Μονακό -Παρέλαση υπεραυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Τη δόξα του Μόντε Κάρλο ζήλεψε η Πλατεία Συντάγματος, καθώς με αφορμή ένα κοινωνικό γεγονός πλημμύρισε από πολυτελή αυτοκίνητα και supercars.

Μιαβόλτα στο Μόντε Κάρλο, την πρωτεύουσατου φημισμένου πριγκιπάτου του Μονακό,αρκεί για να σας πείσει ότι σε μερικάεκτάρια γης συγκεντρώνονταιαμύθητα πλούτη.

Κιαυτό γιατί στους δρόμους του ΜόντεΚάρλο, όπου φιλοξενείται -μεταξύ άλλων-και ο φημισμένος αγώνας του ΠαγκοσμίουΠρωταθλήματος της Formula 1μπορεί κανείς να συναντήσει κάθε λογήςυπεραυτοκίνητο.

Βέβαια μπροστά σε ένα ανάλογο σκηνικό βρέθηκαν όσοι είχαν την τύχη να

περπατήσουν τις προηγούμενες ημέρες και στην πλατεία Συντάγματος, καθώς με αφορμή ένα κοινωνικό γεγονός το οποίο φιλοξενήθηκε από γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, η καρδιά της πρωτεύουσας πλημμύρισε με υπερπολυτελή αυτοκίνητα και supercars.

Έναvideo μερικών δευτερολέπτων,το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου,έφερε στο φως τη σπάνια συγκέντρωσηλαμπερών τετράτροχων στο κέντρο τηςΑθήνας και έκανε ακόμα και τους κατοίκουςτου Μόντε Κάρλο να υποκλιθούν στο πλούτοπου κρύβουν τα υπόγεια γκαράζ τηςπρωτεύουσας.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έκλεψαν την παράσταση ήταν μια κατακόκκινη Ferrari Portofino, δύο μαύρες Rolls-Royce, μια μπλε McLaren, μια κλασική BMW Σειρά 6 Coupe και μια Porsche Cayenne.

Οιλευκές κορδέλες και τα λουλούδια σεορισμένα από τα παραπάνω αυτοκίνητα,μαρτυρούν ότι ο σκοπός για τον οποίο ταυπερπολυτελή αυτοκίνητασυγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματοςήταν η πραγματοποίηση γαμήλιας τελετήςσε γνωστό ξενοδοχείο.

Σε κάθε περίπτωση το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και όσοι είχαν την τύχει να βρεθούν στο σημείο δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα