Ισπανός κρατούμενος κατείχε μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων

Κρατούμενοςτης ισπανικής δικαιοσύνης στην Κόρδοβα από τον περασμένο Δεκέμβριο για «ξέπλυμαμαύρου χρήματος» και «φοροδιαφυγή», ήταν συλλέκτης αρκετών αυτοκινήτων, όπωςαποδείχθηκε.

Μετά από έρευνα που διενέργησαν οι διωκτικές αρχές της χώρας, εντοπίστηκαν αρχικά στην κατοχή του 30 ακίνητα σε διάφορες περιοχές, σαν την Valle Escondido και την Villa Allende. Η έφοδος που ονομάζεται «El Testaferro» στο γκαράζ ενός από αυτά όμως έβγαλε… «λαυράκι». Βρέθηκαν δεκάδες οχήματα μεγάλης αξίας, όπως π.χ. μια Ferrari

208 GT4 Dino, μια Porsche Cayman S, μια Jaguar XJS Convertible, μια BMW M3, καθώς και πολλά Audi, αλλά και μοτοσικλέτες Ducati.

Εκτός αυτών βρέθηκαν επίσης περισσότερα από 30.000 δολάρια, 200.000 πέσος, χαρτονομίσματα ευρώ, δύο πυροβόλα όπλα, 31 πυρομαχικά και ηλεκτρονικές συσκευές. Φυσικά όλα τα προαναφερθέντα περιουσιακά στοιχεία, έχουν ήδη κατασχεθεί.

Το θέμα πουαναρωτιούνται πολλοί τώρα, είναι τι θα απογίνουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα.Σε περίπτωση που όντως αποδειχθεί ότι αποκτήθηκαν με αδικαιολόγητα και παράνομακεφάλαια ,τότε ως είθισται, το πιθανότερο είναι πως θα πωληθούν μέσωπλειστηριασμού.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα