Ο Σαουδάραβας με τα χρυσά αυτοκίνητα στο Λονδίνο (video)

Τα supercars με πινακίδες από τη Μέση Ανατολήτείνουν να γίνουν συνήθεια στο κέντρο του Λονδίνου, αφού ένας και μόνοΣαουδάραβας έχει επιστρατεύσει ολόκληρο στόλο από χρυσά αυτοκίνητα.

Οδισεκατομμυριούχος και λάτρης των πολυτελών μοντέλων έχει μεταφέρει, προφανώςμονάχα ένα μικρό δείγμα, μερικά από τα… «παιχνίδια» του δίπλα στον Τάμεση.Όπως μια Lamborghini ντυμένη με βινύλιο, μια Rolls-Royce και μια θηριώδη Mercedes.

O

Turki bin Abdullah, που θεωρείται πως συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, φαίνεται πως έχει ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να έχει τα αυτοκίνητά του στην βρετανική πρωτεύουσα. Αν και αυτά είναι μόνο κάτι «ψιλά», σε σχέση με το ποσό που κοστίζει η εκπληκτική συλλογή του.

Ο νεαρός, οοποίος λένε πως είναι κοντά στα 20 μόλις, έφτασε αρχικά στο ΗνωμένοΒασίλειο με την τεράστια Mercedes-AMG G63 6x6. Όχι και το πιο κατάλληλο όχημα για την κίνηση στηνπόλη, δηλαδή. Κάτω από το καπό του πελώριου 6τροχου, υπάρχει έναςπανίσχυρος V8 5,5 λίτρων με δύο turbo.

Έχει φέρει επίσης μαζί του και μια ολόχρυση Rolls-Royce Phantom Coupe, την επιτομή της χλιδής σε τέσσερις τροχούς που διαθέτει στο εσωτερικό της μέχρι ψυγείο για σαμπάνια! Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από ένα μοτέρ 6,75 λίτρων και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 400 χλμ./ώρα.



Και σαν μηνέφταναν τα παραπάνω, ο μικρός στόλος αποτελείται ακόμα από μια Lamborghini Aventador SV των 750 ίππων και των 350χλμ./ώρα με 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 sec, αλλά και από μια Bentley Flying Spur, που έχει επιμεληθεί καταλλήλως ο Mansory. Και όπως μαντέψατε είναι όλα χρυσά.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα πολυτελή αυτοκίνητα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με πινακίδες από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ σταθμεύουν έξω από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα