Chris Harris: πουλά τη BMW M5 CS του, το “καλύτερο αυτοκίνητο”

Ασφαλώς και τον ξέρετε, είναι από τους διασημότερους δημοσιογράφους αυτοκινήτου παγκοσμίως και πλέον οικοδεσπότης του Top Gear. Αγόρασε τη συγκεκριμένη M5 CS τον Μάρτιο του 2022 κι είναι ο πρώτος ιδιοκτήτης. Έκτοτε έχει διανύσει 17.700 χιλιόμετρα. Το ταχύτατο γερμανικό sedan είναι βαμμένο στο εντυπωσιακό Frozen Deep Green metallic κι έχει μια σειρά από χάλκινες πινελιές (συμπεριλαμβανομένων των μπροστινών περιβλημάτων

των νεφρών και των τροχών) που κάνουν τέλεια αντίθεση.

Ο Chris Harris πουλάει την προσωπική του Porsche 992 GT3 Touring!

Δεν είναι μόνο η δραματική εμφάνιση που κάνει τη M5 CS ξεχωριστή. Η BMW έχει αναβαθμίσει τον διπλά υπερτροφοδορούμενο V8 των 4.4 λίτρων, ο οποίος τώρα αποδίδει 635 ίππους και 750 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Για την περαιτέρω διαφοροποίηση της M5 CS από την M5 Competition και την απλή M5, οι μηχανικοί της BMW επέλεξαν πιο σκληρές βάσεις κινητήρα, πιο σκληρά ελατήρια, μια παχύτερη αντιστρεπτική ράβδο και μικρότερη απόσταση από το έδαφος. Το σύστημα Dynamic Damper Control έχει επίσης τροποποιηθεί κι εκτενής προσπάθεια εξοικονόμησης βάρους έχει περικόψει 104 κιλά σε σχέση με την M5 Competition. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Harris monkey περιέγραψε τh M5 CS ως «το καλύτερο αυτοκίνητο δρόμου που έχει οδηγήσει». Υψηλός έπαινος, πράγματι, αν και δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι συνδέεται με την αγγελία.

Ο Harris θα μεριμνήσει ώστε το βαυαρικό υπέρ sedan να σεντάν πριν από την παράδοση του νέου ιδιοκτήτη. Η λίστα Collecting Cars προσθέτει ότι η προστατευτική μεμβράνη βαφής που εφαρμόζεται στην μπροστινή όψη θα αντικατασταθεί επίσης.

The post Chris Harris: πουλά τη BMW M5 CS του, το “καλύτερο αυτοκίνητο” appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα