Cupra Formentor διαλύεται σε σοκαριστικό τροχαίο στη Πάρο(vid)

Μια εικόνα από άμορφη μάζα λαμαρίνων, δύο τσακισμένα καπό, ξεχαρβαλωμένες θύρες, σπασμένες ζάντες, ξεζανταρισμένα ελαστικά, δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Ακόμα κι η οροφή έχει τσακίσει. Αυτό είναι ό,τι απέμεινε από ένα κάποτε λαμπερό Cupra Formentor μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Παροικίας – Νάουσας στην περιοχή Τουρλομπερέτης στην Πάρο, 500 περίπου μέτρα πριν τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον Παριανό Τύπο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε στύλο της ΔΕΗ

και κατόπιν σε οίκημα. Συνέχισε την τρελή, ανεξέλεγκτη τροχιά του για να χτυπήσει στη συνέχεια σε κολώνα του ΟΤΕ, να ανατραπεί και να φέρει κάμποσες τούμπες, ενώ για κερασάκι στην τούρτα προσέκρουσε και σε τοιχίο στο τέλος. Η τρελή πορεία του διήρκησε περί τα 300 μέτρα, ενώ κατέληξε σε παρακείμενο του δρόμου κτήμα. Πλαστικά και λοιπά μέρη του αμαξώματος διάσπαρτα μέσα στον δρόμο σηματοδοτούν όλη την ανεξέλεγκτη κούρσα του.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για τραυματισμένους επιβαίνοντες και μόλις γνωρίζουμε κάτι νεότερο, θα το συμπεριλάβουμε στο παρόν άρθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισπανικό μοντέλο προσφέρει άριστη παθητική ασφάλεια στους επιβάτες του. Εξετάστηκε το 2021 στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP κι απέσπασε πέντε στα πέντε αστέρια. Το 93% για την ασφάλεια των επιβατών και το 88% για την ασφάλεια των παιδιών είναι εξαιρετικά υψηλά νούμερα κι ελπίζουμε να απέδωσαν ώστε να μην υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Προϋπόθεση βέβαια για να μας διαφυλάξουν όλα τα συστήματα παθητικής ασφάλειας είναι να φορούν τις ζώνες τους όλοι οι επιβαίνοντες, ακόμα και στο πίσω κάθισμα.

The post Cupra Formentor διαλύεται σε σοκαριστικό τροχαίο στη Πάρο(vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα