Ferrari Dino 246 κρύβει από κάτω ένα Honda CRX, αλλά ξεγελάει

Κι όμως, παρ΄ότι η Ferrari Dino ήταν κεντρομήχανη ενώ το Honda CRX είχε τον κινητήρα (και την κίνηση) μπροστά, οι αναλογίες δεν είναι καθόλου άσχημες. Κάποιος λοιπόν είχε τη φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει ένα CRX δεύτερης γενιάς (σε άλλες αγορές ονομαζόταν Del Sol) του 1993 για να το ντύσει με το αμάξωμα της Ferrari Dino 246, η οποία είχε ένα V6 2.4 λίτρων τοποθετημένο πίσω από τα καθίσματα.

Με 160

ίππους από 1.6 λίτρα στην εργοστασιακή του μορφή, οι επιδόσεις του Honda δεν απέχουν τόσο πολύ από τους 175 που απέδιδε η αμερικάνικη έκδοση (195 για την ευρωπαϊκή).

Το εσωτερικό δεν είναι παράταιρο, γιατί αμφότερα τα μοντέλα είναι παλιά, οπότε είναι εύκολο να ξεγελαστεί κάποιος που δεν είναι γνώστης. Έχουν δαπανηθεί πολλές ανθρωποώρες για να φτάσει σε αυτήν την κατάσταση, αλλά απαιτούνται πολλές ακόμη για οποιονδήποτε αγοραστή ελπίζει να το ολοκληρώσει και να γίνει ένα πραγματικό στολίδι.

Δεν τολμούμε να δημοσιεύσουμε περισσότερες φωτογραφίες από το αμάξωμα, γιατί θα σας μαυρίσουμε την καρδιά. Το project είναι ημιτελές και χρειάζεται πολύ μεράκι και κοπιώδη ενασχόληση για να βγει κάτι όμορφο. Αν όμως πιάνουν τα χέρια σας και νομίζετε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την προσπάθεια, η δημοπρασία ολοκληρώνεται αύριο.

The post Ferrari Dino 246 κρύβει από κάτω ένα Honda CRX, αλλά ξεγελάει appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα