H BMW M4 θα ακούγεται καλύτερα με μια Akrapovic (vid)

Ο Σλοβένος κατασκευαστής εξατμίσεων παράγει εδώ και καιρό μερικά από τα καλύτερα συστήματα εξάτμισης στην αγορά και μόλις κυκλοφόρησε το δημιούργημά του για την τελευταίας γενιάς M4. Παρόμοιες επιλογές εξάτμισης είναι διαθέσιμες και για την τετράθυρη M3.

Η εξάτμιση του Akrapovic είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ τιτάνιο και ζυγίζει 35 % λιγότερο από την εργοστασιακή. Διαθέτει χειροποίητες απολήξεις από ανθρακονήματα και διαθέτει ρυθμιζόμενες βαλβίδες που διαφοροποιούν τον ήχο. Το παρακάτω βίντεο δείχνει την εξάτμιση, η οποία

προσθέτει κάποια επιπλέον επιθετικότητα στο σπορ αυτοκίνητο:

Εκτός από τη βελτίωση του soundtrack της M4 Competition, το κιτ της Akrapovic ισχυρίζεται ότι προσθέτει επιπλέον 10.9 ίππους στις 6.000 σαλ και 13.9 Nm ροπής στις 5.000 σαλ. Η ECU δεν χρειάζεται να χαρτογραφηθεί ξανά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη της εξάτμισης. Η Akrapovic προσφέρει επίσης μια πιο ελεύθερη εξάτμιση για τη M4 που θα πωλείται αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά κέρδη 23.7 ίππων και 25.4 Nm ροπής. Διατίθενται επίσης η επιλογή να πουληθεί χωρίς καταλύτες.

Υπενθυμίζουμε ότι η BMW M4 Competition διαθέτει έναν εξακύλινδρο διτούρμπινο 3.0 λίτρων απόδοσης 503 ίππων και 650 Nm ροπής. Η BMW ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα πιο σκληροπυρηνική παραλλαγή με την ονομασία M4 CSL.

The post H BMW M4 θα ακούγεται καλύτερα με μια Akrapovic (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα