Hilton Car Storage: ξενοδοχείο Hilton για αυτοκίνητα. Ναι, γιατί;

Αν και δεν είναι το είδος του ξενοδοχείου που συνήθως συνδέεται με το όνομα Hilton, υπόσχεται ότι θα προσφέρει σχεδόν το ίδιο επίπεδο πολυτέλειας με το πραγματικό Hilton Hotel Group για τους ανθρώπους. Η εγκατάσταση των 7.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο Bishop’s Stortford, στο Hertfordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακριβώς όπως

ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το Hilton Car Storage θα προσφέρει εξαιρετικές ανέσεις, ενώ η τριώροφη εγκατάσταση διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως παρακολούθηση 24/7 CCTV κι ελέγχεται πλήρως η θερμοκρασία κι η υγρασία περιβάλλοντος για να διασφαλιστεί η τέλεια κατάσταση κάθε οχήματος που φιλοξενείται.

Ο Όμιλος Hilton είναι επίσης μέρος της Hilton & Moss Restoration, η οποία προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες αποκατάστασης οχημάτων, καθώς και προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων και πιστοποιήσεις MOT (το βρετανικό ΚΤΕΟ). Έτσι, οι πελάτες να προσφέρουν στο όχημά τους επαγγελματική προσέγγιση, είτε αφορά κάποια τακτική περιοδική συντήρηση, είτε εργασίες αποκατάστασης, φανοποιείας έως detailing και κεραμική επίστρωση.

Αλλά δεν σταματά εκεί, καθώς ο Όμιλος Hilton μπορεί να παραδώσει οχήματα πελατών σε οποιαδήποτε καθορισμένη τοποθεσία, που σημαίνει ότι μπορεί να το έχει στις εγκαταστάσεις του, να το συντηρεί και να σας το φέρνει κατευθείαν στην πίστα που θέλετε. Ή ακόμα και στο εξωτερικό, για να κάνετε τις διακοπές σας, ενώ εσείς θα έχετε μεταβεί εκεί αεροπορικώς. Όπου θέλετε, όποτε θέλετε.

Οι τιμές για τις υπηρεσίες δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, αν ρωτάτε, σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. 

The post Hilton Car Storage: ξενοδοχείο Hilton για αυτοκίνητα. Ναι, γιατί; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα