Lamborghin Huracan Sterrato: εκεί που τελειώνει η άσφαλτος…

Η Lamborghini Huracan κινείται γρήγορα προς το τέλος του κύκλου ζωής της, αλλά πριν δώσει τη θέση της σε έναν plug-in υβριδικό διάδοχο, υπάρχει μια ακόμη παραλλαγή που περιμένει να παρουσιαστεί. Η Huracan Sterrato, που έμελλε να γίνει το πρώτο supercar της Lamborghini με καθαρά χωμάτινο προσανατολισμό, μας παρουσιάζεται σε teaser για πρώτη φορά, δείχνοντας την ανδρεία της εκτός δρόμου στο επίσημο βίντεο με τίτλο «Beyond the Concrete». Η έκδοση παραγωγής

του concept Huracan Sterrato του 2019 καλύπτεται με καμουφλάζ, αλλά το αυτοκόλλητο «Brave, Authentic, Unexpected» δεν μπορεί να κρύψει το επανασχεδιασμένο αμάξωμα. 

H Sterrato παραμένει πιστή στην αρχική ιδέα, με άβαφα πλαστικά φτερά με εκτεθειμένες βίδες, επιπλέον LED φώτα τοποθετημένα στον μπροστινό προφυλακτήρα, ράγες οροφής, ελαφρώς επανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα, νέο διαχύτη και μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάλυμμα του κινητήρα για επιπλέον ψύξη. Οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών είναι ντυμένες με χωμάτινα ελαστικά, ενώ η ανάρτηση προσφέρει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Όλες αυτές οι αλλαγές επιτρέπουν στον ταύρο με τον κινητήρα στο κέντρο να οδηγηθεί εκτός δρόμου, αν και θα ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη λιγότερο από ιδανική γωνία προσέγγισης του αμαξώματος. Ενώ δηλαδή μπορεί άνετα να κινηθεί σε πατημένα εδάφη με υψηλό ρυθμό, δε θα αντεπεξέλθει σε πραγματικό off-road. Ε, λογικά ο ιδιοκτήτης της θα έχει κάποιο Defender ή Wrangler στο γκαράζ του.

Jeeporghini: μια Lamborghini Diablo βγαίνει στο αντάρτικο!

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το κινητήριο σύνολο, αλλά αναμένουμε ότι ο μη υβριδικός ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση. Αποδίδει 610 ίππους στην Evo RWD και 640 στην Evo AWD, στην Tecnica και στη STO. 

Το πιο κατάλληλο όχημα για οδική βοήθεια: μια Huracan ίσως;

Η Lamborghini αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη Sterrato κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, πιθανώς στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2022 τον Οκτώβριο – εάν η εταιρία από τη Sant’Agata αποφασίσει να συμμετάσχει στην εκδήλωση. Αυτή θα είναι η τελευταία ταραχή για τη Huracan, η οποία θα δώσει τη θέση της σε έναν plug-in υβριδικό διάδοχο που θα φτάσει το 2024.

The post Lamborghin Huracan Sterrato: εκεί που τελειώνει η άσφαλτος… appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα