Lucid: προσφέρει test drive σε ιδιοκτήτες Tesla ενόσω φορτίζουν !

Θες να πουλήσεις ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Αντί να προσπαθείς να πείσεις τους ιδιοκτήτες των θερμικών οχημάτων, που μερικές φορές απεχθάνονται την ηλεκτροκίνηση, τι πιο έξυπνο από το να πας κατευθείαν σε ανθρώπους που ήδη έχουν αγκαλιάσει τα EV; Νωρίτερα φέτος, η Cadillac είχε φέρει το νέο της μοντέλο Lyric για test-drive σε έναν σταθμό φόρτισης Tesla στην Κίνα και πρόσφερε

βόλτες στους ιδιοκτήτες των αμερικάνικων μοντέλων, μήπως και δελεάσει κάποιους.

Τώρα η Lucid Motors αποφάσισε να κάνει το ίδιο στην California και σε μια στιγμή πολύ επιθετικού (στα όρια του ξεδιάντροπου) marketing, στάθμευσε ένα Lucid Air με μεγάλα αυτοκόλλητα test drive στις πόρτες στον σταθμό Supercharger στο Hollywood!

Lucid is seriously so desperate to sell cars. They sent someone to a Supercharger to try and get people to sign up for test drives but nobody was interested pic.twitter.com/SsuVCZfRQo

Ryan Zohoury (@RyanZohoury) May 6, 2023

Καθώς η φόρτιση διαρκεί κάμποση ώρα, ειδικά για όποιον έχει καταναλώσει σχεδόν όλη την μπαταρία και θέλει να γεμίσει σε υψηλό ποσοστό, μια ματιά (ίσως και λίγη οδήγηση) του ανταγωνισμού δε θα ήταν κακή ιδέα. Αν κρίνουμε πάντως από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν κάτω από την είδηση, οι ιδιοκτήτες Tesla εμφανίστηκαν κάπως θυμωμένοι με την όλη αντιμετώπιση. Άλλοι αποκάλεσαν τη Lucid «απελπισμένη», κάποιος πιο κόσμιος παρατήρησε ότι «δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος διαφήμισης» και πολλά ακόμη. Όρεξη να έχετε να διαβάσετε.

Η αλήθεια είναι ότι η Lucid φαίνεται να βρίσκεται μονίμως στο κατόπι της Tesla, όλο να την κυνηγάει και ποτέ να μην τη φτάνει. Το αρχικό Air είχε ως στόχο το Model S Plaid, αλλά οι πρώτες κόντρες ήταν αποκαλυπτικές: ήταν σημαντικά πιο αργό! Στη συνέχεια επιδόθηκε σε πόλεμο δηλώσεων: το Air Sapphire θα ήταν ταχύτερο από το Plaid. 1.9″ δήλωνε η Tesla για το 0-60 μίλια (96 χλμ/ώρα); 1.89″ ανακοίνωσε η Lucid!

Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι όντως το κορυφαίο Lucid είναι πλέον ταχύτερο από τον μεγάλο του αντίπαλο, αλλά καθώς η τιμή είναι μέχρι και σχεδόν διπλάσια σε κάποιες αγορές, μάλλον δεν προσελκύει και τόσους αγοραστές. Όπως και να έχει, έχει ενδιαφέρον πώς η αμερικάνικη εταιρία προσπαθεί να προωθήσει τα μοντέλα της.

The post Lucid: προσφέρει test drive σε ιδιοκτήτες Tesla ενόσω φορτίζουν ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα