Toyota GR86 λαμπαδιάζει μετά από 4 μήνες στην αντιπροσωπεία

Η είδηση μας έρχεται από το Instagram, όπου ο κάτοχος δημοσίευσε τον πόνο του, καθώς και βίντεο και φωτογραφίες από τη φωτιά, η οποία όπως ισχυρίζεται συνέβη περίπου 12 ώρες αφότου παρέλαβε το GR86 του πίσω από την αντιπροσωπεία, όπου βρισκόταν εδώ και τέσσερις μήνες για επισκευή. Μόλις βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο κι επιστρέφοντας σπίτι του, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο λόγος της πυρκαγιάς δεν κοινοποιήθηκε, ούτε τι επισκευές πραγματοποιήθηκαν επί τέσσερις μήνες.

Ένας εκπρόσωπος της Toyota

ΗΠΑ απάντησε στο βίντεο με το αυτοκίνητο που καίγεται με το ακόλουθο σχόλιο στο Instagram: «Θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για το γεγονός. Όταν έχετε λίγο χρόνο, στείλτε μας ένα προσωπικό μήνυμα. Ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί σας.»

«Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, μπορείτε να μου στείλετε εσείς ένα μήνυμα ή να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου», απάντησε ο ιδιοκτήτης. «Αλλά θα μιλήσετε κατευθείαν με τον δικηγόρο μου. Επίσης, έχετε αναφερθεί και καταγγελθεί σε διάφορες ενώσεις καταναλωτών»

Αν και τα αίτια της πυρκαγιάς είναι άγνωστα προς το παρόν, δυστυχώς δεν είναι το μόνο αρνητικό θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα για το καλοστημένο πισωκίνητο μοντέλο, τόσο το Toyota GR86, όσο και το αδελφό Subaru BRZ.  Πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η περίπτωση πολλών σπασμένων κινητήρων με ελάχιστα χιλιόμετρα, όπου μάλιστα η Toyota ξεψαχνίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των κατόχων κι αν ανακαλύψει επίσκεψη στην πίστα, βρίσκει πάτημα για να ακυρώσει μονομερώς την εγγύηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδοθεί ανακλήσεις ή δελτία τεχνικής υπηρεσίας για το GR86.

The post Toyota GR86 λαμπαδιάζει μετά από 4 μήνες στην αντιπροσωπεία appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα