WRX STi μετατρέπεται σε φορτηγάκι & μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε κάποια μετατροπή σε pick-up φορτηγάκι. Θυμηθείτε την Ferrari 412 που ξαμολήθηκε στους αγρούς ή το εξάτροχο Volvo XC60. Αντίστοιχα γουστόζικο είναι και τούτο εδώ το Subaru WRX STi του 2006 και μάλιστα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο. Όχι μόνο η εφαρμογή και το φινίρισμα

φαίνονται τόσο επαγγελμaτικά ώστε θα μπορούσε να βγει έτσι από το εργοστάσιο της Subaru, αλλά κι η καρότσα είναι πλήρως λειτουργική και μεγαλύτερή από όσο θα περίμενε κανείς.

Διατίθεται σε δημοπρασία στο Cars & Bids κι υπεύθυνος για τη μετάλλαξη είναι ένα κιτ μετατροπής της Smyth Performance. Σίγουρα δεν είναι τυχαίοι αφού έχουν παρουσιάσει αντίστοιχα κιτ για το Audi A4, το VW Bettle, το Dodge Charger και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, αφού η κατασκευή ξεχειλίζει από ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ένωση μεταξύ της εργοστασιακής κολόνας στην πόρτα του οδηγού με το νέο τελείωμα είναι άψογη. Το ίδιο ισχύει και για τη γραμμή του αμαξώματος που καταλήγει στο πίσω μέρος, ενώ ακόμη και τα τροποποιημένα πίσω φώτα που κόβονται απότομα από την πίσω πόρτα φαίνονται ταιριαστά.

Το κάλυμμα της καρότσας αποκαλύπτει έναν ευρύχωρο χώρο φόρτωσης με μήκος ελάχιστα πάνω από 2 μέτρα, ενώ παρά τους ογκώδεις θόλους των τροχών, το πλάτος ξεπερνά τα 90 εκατοστά. Αλλά οι χάρες του Subaru δεν εξαντλούνται στο πίσω μέρος. Με κάμποσες βελτιώσεις στον κινητήρα, τη διαχείριση και την εξάτμιση, ο επίπεδος κινητήρας των 2.5 λίτρων έχει πάρει τα πάνω του σε απόδοση. Έχει βέβαια τα χιλιομετράκια του, αφού έχει διανύσει 287.000 χιλιόμετρα.

Ο πωλητής δηλώνει ότι πολλές σημαντικές εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και περιλαμβάνουν αλλάγη του ιμάντα χρονισμού, μπουζί, πολλαπλασιαστές και πολλά άλλα. Το STi πατά σε ζάντες Fifteen52 Integrale 18 ιντσών, πίσω από τις οποίες φωλιάζουν φρένα της Brembo. Την ώρα της συγγραφής του άρθρου, η δημοπρασία είχε ανέλθει στις 11.000 δολάρια, αλλά αναμένεται να φτάσει αρκετά πιο πάνω.

The post WRX STi μετατρέπεται σε φορτηγάκι & μαγνητίζει όλα τα βλέμματα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα