Ατύχημα για τον James May με 120+: το EVO έσκασε πάνω σε τοίχο

Ο May συμμετείχε σε γυρίσματα για την τηλεοπτική εκπομπή όπου συμμετέχει μαζί με τον  Jeremy Clarkson και τον Richard Hammond. Βρισκόταν πίσω από το τιμόνι ενός κίτρινου Evo VIII ενώ ο Jeremy Clarkson κι ο Richard Hammond οδηγούσαν ένα Subaru Impreza WRX STi κι ένα Audi RS4 αντίστοιχα. Το περιστατικό

έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη Νορβηγία, αλλά μόλις πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Τα τρία rally cars έκαναν περάσματα σε υπόγεια νορβηγική ναυτική βάση κοντά στο Tromsø, όταν ο May έχασε τον έλεγχο του Mitsubishi και προσέκρουσε σε τοίχο του τούνελ με 120+ χλμ/ώρα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τουλάχιστον ένα πλευρό, ενώ υποβλήθηκε σε τομογραφία εγκεφάλου για να διαπιστωθεί εάν υπέστη κάποια εσωτερική βλάβη.

«Φαινόταν εξαιρετικά ανησυχητικό στην αρχή», είπε μια πηγή στη The Sun. «Ο Jeremy κι ο Richard ανησυχούσαν για τον συνάδελφό τους, ειδικά αφού ο James παραπονιόταν για πόνο στην πλάτη και στον λαιμό του». Εγκατέλειψε τα γυρίσματα κι οι δύο διάσημοι Βρετανοί παρουσιαστές αναγκάστηκαν να συνεχίσουν χωρίς αυτόν.

Περιορισμένες λεπτομέρειες είναι γνωστές για τη νορβηγική ειδική του The Grand Tour, συμπεριλαμβανομένου του αν θα περιοριστεί στη Νορβηγία ή εάν θα περιλαμβάνει επίσκεψη και σε άλλες χώρες. Αναμένουμε είτε να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους είτε στις αρχές του 2023.

The post Ατύχημα για τον James May με 120+: το EVO έσκασε πάνω σε τοίχο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα