Δείτε live την παρουσίαση του νέου supercar της Alfa Romeo (vid)

Η Alfa Romeo δε λανσάρει τακτικά ένα νέο supercar κι η λαχτάρα μας είναι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν διαρρεύσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες του μυστηριώδους μοντέλου. Αν θέλετε να είστε από τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν ζωντανά την επίσημη παρουσίαση, αρκεί να συγχρονιστείτε στο λινκ που παραθέτεται παρακάτω στις 18:00 σήμερα το απόγευμα.

Οι λεπτομέρειες έχουν πράγματι φυλαχθεί προσεκτικά, αλλά αυτό δε σημαίνει

ότι είμαστε εντελώς στο σκοτάδι σχετικά με το νέο supercar. Οι φήμες κυκλοφόρησαν χρόνια πριν γύρω από ένα μοντέλο που θα αποτίει φόρο τιμής στην πανέμορφη (κι εξαιρετικά σπάνια) 33 Stradale από τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Ίσως για αυτό δεν προξενεί έκπληξη η είδηση ότι έχουν πουληθεί όλες πριν ακόμα τις δούμε.

Το κοινό έχει εμπιστοσύνη κι αγάπη στην ιταλική μάρκα, αλλιώς δε δικαιολογείται η εξάντληση των αποθεμάτων παρ’ ότι έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστες μόνο επίσημες εικόνες teaser. Βέβαια, τα μηχανικά της μέρη δε μας είναι άγνωστα. Πιστεύεται ότι βασίζεται στην εξαιρετική Maserati MC20, ένα ικανό supercar που αμέσως ταρακούνησε την κατηγορία. Στα χέρια των σχεδιαστών της Alfa Romeo, θα ντυθεί με ένα πανέμορφο ​​αμάξωμα με πολλές ρετρό πινελιές. Φήμες στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για πάντρεμμα του twin-turbo Nettuno V6 της Maserati με υβριδική υποβοήθηση και τουλάχιστον έναν ηλεκτροκινητήρα. Η ισχύς μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 800 ίππους, θα κάνουμε υπομονή επτά ώρες για να δούμε αν η φημολογία θα επαληθευτεί.

Επίσης λέγεται ότι η νέα Alfa Romeo θα είναι εξαιρετικά σπάνια – ακούσαμε ότι θα κατασκευαστούν μόλις 33. Και θα είναι επίσης εξαιρετικά ακριβή, πιθανότατα πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, εφόσον έχει ήδη εξαντληθεί, είναι πιθανό να μη μάθουμε ποτέ την τιμή της.

The post Δείτε live την παρουσίαση του νέου supercar της Alfa Romeo (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα