Δείτε το τρακάρισμα που έστειλε τον James May στο νοσοκομείο

Πρωτοαναφερθήκαμε στο ατύχημα του διάσημου Βρετανού ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο και τώρα το επίμαχο βίντεο βγαίνει στον αέρα. Στα γυρίσματα του τελευταίου The Grand Tour Special, A Scandi Flick, οι τρεις οικοδεσπότες κλήθηκαν να δοκιμάσουν πόσο γρήγορα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα στενό τούνελ. Πρώτος διαγωνίστηκε ο Jeremy Clarkson με ένα Audi RS4. Αν κι ολοκλήρωσε την κούρσα χωρίς παρατράγουδα, είναι ξεκάθαρο στο πρόσωπό του το άγχος που προκαλεί η οδήγηση σε ένα σκοτεινό τούνελ του οποίου δε φαίνεται το τέλος. Το σχόλιό του όταν ολοκλήρωσε

το πέρασμά του ήταν χαρακτηριστικό: «Δεν πρόκειται να το απολαύσετε αυτό».

Στη συνέχεια, ο James May απογειώθηκε με ένα κίτρινο Mitsubishi Lancer EVO VIII. Από την αρχή, ο συμπαρουσιαστής Richard Hammond σχολίασε πόσο γρήγορα εκκίνησε, πράγμα πρωτόγνωρο για τον Captain Slow. Πράγματι, σε ένα βίντεο που γυρίστηκε μετά την ολοκλήρωση αυτής της ειδικής διαδρομής, ο May παραδέχτηκε ότι παρασύρθηκε κι οδήγησε πολύ γρήγορα επειδή ήθελε πραγματικά να κερδίσει τη συγκεκριμένη πρόκληση. Αναπόφευκτα, ο May άργησε υπερβολικά στα φρένα οπότε όταν έστριψε το τιμόνι αριστερά, το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε και προσέκρουσε στον τοίχο με τη δεξιά πλευρά. Δυστυχώς, το EVO ήταν δεξιοτίμονο, κάτι που έκανε τα πράγματα χειρότερα. 

Τα πλάνα μέσα στο αυτοκίνητο δείχνουν πόσο βίαιο ήταν το ατύχημα, καθώς το κεφάλι του May φαίνεται να κατευθύνεται προς το παράθυρο, ενώ διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στην καμπίνα αιωρούνται και τον χτυπούν. Οι λήψεις του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση δίνουν επίσης μια ζοφερή εικόνα, καθώς ο μπροστινός δεξιός τροχός έχει καταρρεύσει εντελώς κι η ζημιά σε μεγάλο μέρος τηςδεξιάς πλευράς του αυτοκινήτου είναι ξεκάθαρη.

Ευτυχώς, παρά τη σφοδρή πρόσκρουση, ο May γλίτωσε μόνο με ελαφρούς τραυματισμούς. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε ώστε να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση, ωστόσο τώρα αποκαλύφθηκε ότι το EVO έχει τεχνικά διαγραφεί (write-off). Μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ο Richard Hammond επέλεξε να μην προσπαθήσει να κερδίσει αυτή τη δοκιμασία κι οδήγησε το Subaru WRX του στο τούνελ με ρυθμό σαλιγκαριού.

The post Δείτε το τρακάρισμα που έστειλε τον James May στο νοσοκομείο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα