Φονέας γιγάντων: GR Yaris με 500 ίππους και φρένα τέρατα (vid)

Το συγκεκριμένο GR Yaris έχει τροποποιηθεί πλήρως από έναν βελτιωτικό οίκο που ονομάζεται Severn Valley Motosport κι έχει υποστεί μια πληθώρα σημαντικών μηχανικών τροποποιήσεων. Αυτές οι αναβαθμίσεις ξεκινούν από το χώρο του κινητήρα όπου υπάρχει ένα νέο υβριδικό τούρμπο που βοηθά το αυτοκίνητο να αποδώσει περίπου 450 ίππους με καύσιμο εμπορίου και 500 ίππους με αγωνιστικό καύσιμο.

Ο βρετανικός βελτιωτής έχει επίσης τοποθετήσει ένα νέο σύστημα εξάτμισης με καταλυτικούς μετατροπείς 100 κυψελών για να διασφαλίσει

ότι το soundtrack ταιριάζει με τις επιδόσεις. Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι ότι διαθέτει μπροστινά φρένα με διάμετρο 400 χιλιοστά που ταιριάζουν μόνο σε ζάντες OZ Racing. Επιπλέον, ένα σετ καθισμάτων Recaro CS Sportster αντικατέστησε τα εργοστασιακά.

Ο YouTuber Hampshirephoto είχε την ευκαιρία να περιεργαστεί το αυτοκίνητο και να το οδηγήσει. Ενώ το βίντεο γυρίστηκε σε υγρές συνθήκες, το βελτιωμένο GR Yaris δε δυσκολεύεται να βάλει τη δύναμή του στο οδόστρωμα, παρά το γεγονός ότι είναι εφοδιασμένο με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 που είναι ακατάλληλα για αυτές τις συνθήκες.

The post Φονέας γιγάντων: GR Yaris με 500 ίππους και φρένα τέρατα (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα