Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου με ένα σοκολατένιο Mazda Miata!

Είτε είστε λάτρης της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είτε όχι, πιθανότατα θα ερωτευτείτε την πιο πρόσφατη διαφημιστική δραστηριότητα της Mazda στην Ιαπωνία. Για να γιορτάσει τις 14 Φεβρουαρίου, η Mazda δημιούργησε μια λεπτομερή μικρογραφία του MX-5 RF, η οποία είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από σοκολάτα. Η καινοτόμα αυτοκινητοβιομηχανία

δημοσίευσε φωτογραφίες του πεντανόστιμου roadster στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας την ακραία λεπτομέρεια με κοντινές λήψεις.

Λες κι ένα βρώσιμο MX-5 δεν ήταν ήδη αρκετά εντυπωσιακό, η Mazda δημιούργησε διάφορα σοκολατένια ανταλλακτικά: τμήματα του ταμπλό, τα bucket καθίσματα, τους υαλοκαθαριστήρες, τους τροχούς, την ανάρτηση, την εξάτμιση, ακόμη και τμήματα της ανάρτησης. Αν κρίνουμε από τα πραγματικά κομμάτια σοκολάτας που φωτογραφίζονται δίπλα στο μοντέλο υπό κλίμακα, το βρώσιμο roadster θα πρέπει να είναι αρκετά μικρό. Και βέβαια, όλο το σετ είναι όμορφα αμπαλαρισμένο ως δώρο σε λευκό μεταλλικό κουτί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί οπαδοί της Mazda ζήτησαν από την εταιρία να πουλήσει το προϊόν, αν και προς το παρόν παραμείνει μία και μοναδική κατασκευή. Στα μάτια μας, αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα μπορούσε να λάβει κανείς, ακόμα κι αν δεν είναι αντίστοιχα ακριβό με τη σαμπάνια της Bugatti. Σίγουρα δείχνει πιο χαριτωμένο κι ευφάνταστο, ειδικά σε όποιον έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα Miata, όπως εμείς εδώ στο CarTalk.gr.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποιος petrolhead, όσο πεινασμένος κι αν ήταν, θα μπορούσε ποτέ να καταβροχθίσει αυτό το έργο τέχνης, παρ’ όλο που είμαστε σίγουροι ότι έχει υπέροχη γεύση. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα μοντέλα κλίμακας, αυτό πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό περιβάλλον και να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή για να μη λιώσει.

The post Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου με ένα σοκολατένιο Mazda Miata! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα