Η Bilstein λανσάρει νέα αμορτισέρ για τροχόσπιτα της Stellantis

Οι επιλογές aftermarket για αναβαθμίσεις αναρτήσεων αφορούν κυρίως hot hatch, SUV επιδόσεων ή σπορ sedan και coupe, αλλά το πιο πρόσφατο προϊόν της Bilstein έχει σχεδιαστεί για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Καλά διαβάσατε, το νέο αμορτισέρ Bilstein B6 “Camper” είναι εδώ για να ομορφύνει τις κατασκηνωτικές σας στιγμές. Τα αμορτισέρ B6 Camper είναι διαθέσιμα για το Fiat Ducato, το Citroen

Jumper και τα Peugeot Boxer, πράγμα που σημαίνει ότι θα ταίριαζαν εξίσου και σε Opel / Vauxhall Movano ή RAM ProMaster, καθώς όλα είναι βασικά το ίδιο van, αναφέρει το ολλανδικό Autoweek. Αυτά τα οχήματα επιλέχθηκαν καθώς αποτελούν τη βάση για περισσότερα από τα μισά αυτοκινούμενα στην Ευρώπη.

Αναμενόμενα, δεν μιλάμε για τα πιο σπορ αμορτισέρ με στόχο την καλύτερη οδική συμπεριφορά, αλλά για μια ολοκληρωμένη πρόταση που αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία των τροχόσπιτων. Η Bilstein δηλώνει ότι τα αμορτισέρ τους είναι πολύ καλύτερα από τα εργοστασιακά με τα οποία προσφέρονται τα van, καθώς τα τελευταία σχεδιάστηκαν αρχικά για εμπορικά οχήματα.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα νέα αμορτισέρ προσφέρουν «σημαντική αύξηση της δύναμης απόσβεσης» σε σύγκριση με τα εργοστασιακά. Τα χαρακτηριστικά τους τα καθιστούν ασφαλέστερα σε πλευρικούς ανέμους και στροφές, όπου συνήθως γίνεται αισθητό το επιπλέον βάρος των αυτοκινούμενων. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση και πιο ακριβή χειρισμό, ενώ είναι πιο άνετα με λιγότερο θόρυβο από την ανάρτηση όταν περνούν πάνω από ανωμαλίες.

Η Bilstein δηλώνει ότι δεν πρόκειται για ένα προϊόν που τοποθετείται αυτούσιο σε κάμποσα διαφορετικά μοντέλα, αλλά ότι έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε van, το οποίο δοκιμάζεται στην απαιτητική διαδρομή “ATP Automotive Testing Papenburg”. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο της Bilstein.

The post Η Bilstein λανσάρει νέα αμορτισέρ για τροχόσπιτα της Stellantis appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα