“Μαμά” Porsche Cayenne δείχνει πόσο καλή είναι εκτός δρόμου !

Συνηθίσαμε να τη βλέπουμε παρκαρισμένη έξω από τον Πλούταρχο. Μαύρη με θηριώδεις ζάντες κι υπέρβαρους οδηγούς με το πούρο έξω από το παράθυρο, συνώνυμο των εποχών ευημερίας. Κι όμως, ήταν ένα πραγματικά μελετημένο μοντέλο με πλούσιο ρεπερτόριο κι εκτός δρόμου. Με κεντρικό διαφορικό που κλείδωνε, ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και κοντές σχέσεις, το γερμανικό SUV ήταν ένα πραγματικό αγρίμι εκτός δρόμου κι ένας YouTuber αποφάσισε να θέσει τον τύπον των ήλων. Για να το κάνει αυτό, ο Harrison Schoenman πήγε με την Cayenne

S του 2008 στο Moab, σκεφτείτε το ως το Nurburgring του off-road, σε τελείως εργοστασιακή κατάσταση, με μοναδικό πρόσθετο all-terrain ελαστικά.

Η Cayenne είχε εντυπωσιακό έλεγχο κατάβασης σε λείες, ολισθηρές επιφάνειες και τα κατάφερε εξαιρετικά στις πιο σαθρές επιφάνειες όπου τα ελαστικά παντός εδάφους παρείχαν αξιοπρόσεκτη πρόσφυση. Κατάφερε επίσης να αντιμετωπίσει μερικά αρκετά τεχνικά εμπόδια, χάρη στην εντυπωσιακή γωνία προσέγγισής της. Ακολουθούσε η περίφημη Πύλη της Κόλασης. Σε αυτό το τμήμα του μονοπατιού, το οποίο ήταν πολύ τεχνικό κι απαιτητικό, χρειαζόταν πιο προσεκτική τοποθέτηση του οχήματος, αλλά η Cayenne μόλις που ζορίστηκε. Με ένα αξιόλογο όχημα κι έμπειρη οδήγηση, μπορείς να κάνεις θαύματα.

The post “Μαμά” Porsche Cayenne δείχνει πόσο καλή είναι εκτός δρόμου ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα