Μετατρέψτε το Cybertruck σε τροχόσπιτο αλλά θα σας κοστίσει

Ονομάζεται SpaceCampers κι υπόσχεται να μετατρέψει το πολυαναμενόμενο φορτηγό της Tesla σε ένα τροχόσπιτο περιοπής. Στο ανώτατο σημείο, το εσωτερικό ύψος θα φτάνει τα 2.4 μέτρα, ενώ η κατασκευάστρια εταιρία σημειώνει ότι το camper μπορεί να φιλοξενήσει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι. Όταν το κρεβάτι δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να αναδιπλωθεί, παρέχοντας χώρο για ένα μικρό νεροχύτη και πάγκο κουζίνας, μια επαγωγική κουζίνα, θερμοσίφωνα, ψυγείο/καταψύκτη, ένα γραφείο κι ένα μικρό καθιστικό,

επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να εργάζονται εξ αποστάσεως από όπου μπορούν να βρουν σύνδεση στο internet.

Ένα βασικό πλεονέκτημα ενός ηλεκτρικού τροχόσπιτου είναι ότι σε αντίθεση με ένα όχημα εσωτερικής καύσης, όλος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα από την μπαταρία του EV. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζονται εξωτερικές μπαταρίες ή γεννήτρια για να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρική ενέργεια.

Έχω και Tesla, πάμε μια βόλτα;

Η εταιρία λέει ότι το εξάρτημα camper διαθέτει επίσης ηλιακή οροφή, εσωτερικό φωτισμό, τέσσερις ηλεκτρικές πρίζες, ρυθμιζόμενη τέντα, ενσωματωμένο εξαερισμό και είσοδο χωρίς κλειδί. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να επιλέξουν μια σχάρα οροφής, δάπεδο με θερμική επένδυση, έναν ενσωματωμένο προτζέκτορα ταινιών και μια εξωτερική καμπίνα ντους με φορητή τουαλέτα.

Με όλα τα παραπάνω, δε θα περιμένετε βέβαια να είναι φθηνό. Στην πραγματικότητα, θα ξεκινά από 24.000 $ κι οι κρατήσεις είναι ανοιχτές αυτήν τη στιγμή στον ιστότοπο της εταιρίας με επιστρεφόμενες προκαταβολές που κυμαίνονται από 100 $ έως 10.000 $. Όσοι πληρώνουν μεγαλύτερη προκαταβολή, θα έχουν προτεραιότητα παραλαβής και θα λαμβάνουν διάφορα προνόμια.

The post Μετατρέψτε το Cybertruck σε τροχόσπιτο αλλά θα σας κοστίσει appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα