Μοτοσικλέτα τρακάρει από πίσω ένα Rimac Nevera στην California

Το βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok από τον χρήστη @mahdiyarsaberi. Ισχυρίζεται ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας οδηγούσε απερίσκεπτα στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast πριν από τη σύγκρουση. Η ζημιά κι η θέση της μοτοσικλέτας στο δρόμο υποδηλώνουν ότι η σύγκρουση έγινε με χαμηλή ταχύτητα και δε διακρίνουμε σημάδια φρεναρίσματος πίσω από τα οχήματα. Ο αναβάτης –ο οποίος φορούσε κράνος, γάντια, γιλέκο και μπότες– φαίνεται να κάθεται στα γόνατά του, προσπαθώντας πιθανότατα να συνέλθει

από το σοκ και την πρόσκρουση. Ο οδηγός κι ο συνεπιβάτης του Rimac Nevera σταμάτησαν για να εκτιμήσουν την κατάσταση και κανείς δε φαίνεται να τραυματίστηκε. Όσο για το κροάτικο hypercar, μπορούμε να δούμε μερικές γρατσουνιές στο πίσω πάνελ που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, αλλά τίποτα πολύ σοβαρό.

Η Rimac μόλις πρόσφατα ξεκίνησε τις παραδόσεις του Nevera, με τον πρώτο τυχερό πελάτη να είναι ο πρώην πρωταθλητής της F1 και YouTuber Nico Rosberg. Σε αντίθεση με το μαύρο όχημα του βετεράνου της F1, το εικονιζόμενο Nevera είναι πράσινο, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι το πρώτο παράδειγμα που βγήκε από την παραγωγή. Αυτό ανήκει στη Rimac και συνδυάζει ένα περλέ Callisto Green εξωτερικό με τροχούς Graphite Vertex και εσωτερικό Sand Alcantara. Είναι ενδιαφέρον ότι ένα από τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο μοιάζει με τον οδηγό εξέλιξης της Rimac Automobili, Miroslav “Mrgud” Zrnčević, ο οποίος εμφανίζεται συχνά πίσω από το τιμόνι του πανίσχυρου hypercar. Ένα αυτοκίνητο με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές εμφανίστηκε στο Goodwood τον περασμένο Ιούνιο, οδηγούμενο από τον ίδιο.

Ελπίζουμε η κροατική εταιρία να μπορείν να στείλει μερικά ανταλλακτικά  Nevera στην California και να υπάρχει αρκετός χρόνος για τις επισκευές πριν γίνει το ντεμπούτο στη Βόρεια Αμερική την επόμενη εβδομάδα στο The Quail. Μετά το σόου, ένα από τα Nevera επρόκειτο να ξεκινήσει μια εκτεταμένη περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το άλλο θα επέστρεφε στην Ευρώπη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό το ατυχές περιστατικό θα επηρεάσει το πρόγραμμα του Rimac.

Σιωπηλά οικολογικά drift στον πάγο με 1.914 ηλεκτρικά άλογα

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι το πρώτο Nevera που παθαίνει ζημιά. Αφήνοντας κατά μέρος τα πρωτότυπα που συμμετείχαν στις δοκιμές πρόσκρουσης, ένα άλλο παράδειγμα του Nevera καταστράφηκε από ένα μη κατονομαζόμενο υψηλό στέλεχος της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ δοκίμαζε τη λειτουργία drift στην πίστα δοκιμών.

The post Μοτοσικλέτα τρακάρει από πίσω ένα Rimac Nevera στην California appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα