Νεκρός ο YouTuber Agastay Chauhan προσπαθώντας να 300αρίσει

Ο Chauhan ήταν ο δημιουργός του YouTube καναλιού PRO RIDER 1000, όπου παρουσίαζε συχνά μοτοσικλέτες υψηλών επιδόσεων. Γνωστός για την αγάπη του για την (πολύ) γρήγορη οδήγηση, το πιο πρόσφατο βίντεο του Chauhan ανέβηκε τρεις ημέρες πριν από το δυστύχημα και τον έδειχνε να πιάνει τα 279 χλμ/ώρα. Το κανάλι του στο YouTube έχει αυτή τη στιγμή 1.29 εκατομμύρια συνδρομητές κι είχε ανεβάσει 189 βίντεο πριν από τον πρόωρο θάνατό του.

Το

μοιραίο συνέβη χτες, όταν ο Chauhan χτύπησε ένα διαχωριστικό δρόμου, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του και να συντριβεί, αναφέρουν οι Economic Times της Ινδίας. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που κατέστρεψε τη μοτοσικλέτα του κι έσπασε το κράνος του, ενώ οι αρχές διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ένα άλλο μέσο ενημέρωσης, το The Tribune, τη στιγμή του δυστυχήματος ο Chauhan βιντεοσκοπούσε τη βόλτα του κι είχε δεσμευτεί να προσπαθήσει να πιάσει τα 300. Αν μάλιστα οι συνθήκες ευδοκιμούσαν, θα προσπαθούσε να τα ξεπεράσει. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Chauhan ήταν μέλος μιας ομάδας πέντε μοτοσικλετιστών όταν σημειώθηκε η σύγκρουση.

Ο 25χρονος YouTuber ήταν κάτοικος της πόλης Dehradun στη Βόρεια Ινδία. Αν και περιστασιακά οδηγούσε κι άλλες μοτοσικλέτες, κοινοποιούσε συχνά βίντεο με τον ίδιο πάνω στη σέλα μιας Kawasaki Ninja ZX-10R, ενός superbike 1.000 κ.εκ. που στην τελευταία του γενιά αποδίδει 200 ίππους στις 13.200 σαλ.

Στον απόηχο του θανατηφόρου τροχαίου, ο Ανώτερος Έφορος της Αστυνομίας στην Περιφέρεια Aligarth, όπου σημειώθηκε το ατύχημα, προέτρεψε τους οδηγούς να είναι υπεύθυνοι στην οδήγηση και να αποφεύγουν την υπερβολική ταχύτητα στους δημόσιους δρόμους.

The post Νεκρός ο YouTuber Agastay Chauhan προσπαθώντας να 300αρίσει appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα