Ποδηλάτης πήγε να διορθώσει Αστυνομικό, αλλά πήρε κλήση (vid)

Όταν ένας ποδηλάτης στη Νέα Υόρκη προσπάθησε να συνετίσει ένστολους στη Νέα Υόρκη που επρόκειτο να παρκάρουν παράνομα το περιπολικό τους, κατέληξε με μια κλήση στο τσεπάκι. Το όλο περιστατικό θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε στην ελληνική επικράτεια, αλλά εκεί καταγράφηκε στην κάμερα κι αφορά ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την αμερικάνικη μεγαλούπολη, όπου φαίνεται ότι τα παράνομα σταθμευμένα περιπολικά αποτελούν μάστιγα. Μια πρόσφατη

μελέτη από έναν καθηγητή στο Berkeley ισχυρίζεται ότι από τα 77 αστυνομικά τμήματα στη Νέα Υόρκη, στα 70 τα περιπολικά είναι παράνομα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο.

Στο παρακάτω βίντεο, ο εν λόγω ποδηλάτης (ένας άνδρας με το όνομα Louis M.) πάει και στέκεται ακριβώς πίσω από ένα περιπολικό που προσπαθεί να παρκάρει με την όπισθεν πάνω στο πεζοδρόμιο. «Κύριε, είναι το πάρκινγκ της αστυνομίας», μπορούμε να ακούσουμε έναν από τους αστυνομικούς στο αμερικάνικο SUV να λέει από το μεγάφωνο.

Ακολουθεί μια λογομαχία μεταξύ του ποδηλάτη και των δύο αστυνομικών (μπορείτε να τη διαβάσετε εκτενώς στο hellgatenyc), η οποία συνεχίζεται για αρκετά λεπτά προτού ολοκληρωθεί με μια κλήση στον ποδηλάτη για κίνηση πάνω στο πεζοδρόμιο. Η NYPD προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το περιστατικό: «Η στάθμευση γύρω από τα τμήματα είναι μια επίπονη πρόκληση λόγω της ακμάζουσας, πολύπλοκης πόλης μας και του περιορισμένου χώρου που πρέπει όλοι να μοιραστούμε. Αλλά η NYPD προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει λύσεις και να κρατάει ισορροπίες κοινής λογικής».

Ο Louis από την άλλη περιέγραψε τη θέση του ως μια τολμηρή περιφρόνηση απέναντι στην κακή νοοτροπία. «Μπορώ να βάλω εμπόδιο το σώμα μου και να εμποδίσω τους Αστυνομικούς να κάνουν κάτι λάθος, αυτή είναι η μόνη δύναμη που έχω. Είμαι λευκός, οπότε αναγνωρίζω ότι απολαμβάνω μιας παραπάνω ανεκτικότητας που πολλοί άλλοι δεν μπορούν».

The post Ποδηλάτης πήγε να διορθώσει Αστυνομικό, αλλά πήρε κλήση (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα