Σχολικό λεωφορείο συνεχίζει το δρομολόγιο σε φρέσκο τσιμέντο

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από έναν από τους εργάτες, ο οποίος σαφώς δεν ήταν ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου. Το βαρύ όχημα φαίνεται να βυθίζεται στο βρεγμένο σκυρόδεμα και να περιστρέφει τα πίσω ελαστικά του με τον πίσω άξονα να αναπηδά όταν χτύπησε στο τελειωμένο τμήμα του δρόμου. Ο οδηγός δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη ζημιά που προκαλεί.

Η καταστροφή της μίας πλευράς του δρόμου αφήνοντας βαθιά σημάδια ολίσθησης στο τσιμεντένιο δεν ήταν αρκετή, αφού ο οδηγός του λεωφορείου συνέχισε την πορεία του μέσα από ένα άλλο κομμάτι υγρού σκυροδέματος

στην άλλη λωρίδα. Οι εργαζόμενοι ακούγονται να φωνάζουν απογοητευμένοι αφού θα πρέπει να καθαρίσουν και να ξαναφτιάξουν το οδόστρωμα.

Το κλιπ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Reddit, όπου οι περισσότεροι χρήστες κατηγορούν τον οδηγό για αυτό το χάος, ενώ διαμαρτύρονται για τη στάση των οδηγών σχολικών λεωφορείων γενικά. Άλλοι υπερασπίζονται την απόφασή τους να περάσουν από το σαφώς οριοθετημένο εργοτάξιο, λέγοντας ότι οι οδηγοί πρέπει να ακολουθούν αυστηρά καθορισμένα δρομολόγια. Ωστόσο, η λογική λέει ότι ποτέ δεν κάνεις τέτοια ακροβατικά πίσω από το τιμόνι, ειδικά σε ένα όχημα που μεταφέρει παιδιά, αγνοώντας τον κόπο των συνανθρώπων σου.

The post Σχολικό λεωφορείο συνεχίζει το δρομολόγιο σε φρέσκο τσιμέντο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα