Βελτιωτής μετατρέπει τη Toyota Corolla Cross σε mini-Land Cruiser

H Toyota δεν προσφέρει ένα πραγματικά σκληροτράχηλης εμφάνισης off-road σε λογικά χρήματα, αλλά ο βελτιωτικός οίκος Rivai από την Ιαπωνία έχει τη λύση με ένα νέο bodykit που εκτέθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Tokyo. Το αποκορύφωμα είναι ο επανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας που θυμίζει τη στιβαρή έκδοση Adventure

του RAV4. Διαθέτει μεγαλύτερη εξαγωνική μάσκα με γράμματα Toyota, πλαστικές εισαγωγές αέρα που φιλοξενούν τους προβολείς ομίχλης και βγάζουν μια αγριάδα κι έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα που λείπει από το εργοστασιακό μοντέλο.

Διαθέτει επίσης πρόσθετα πλαστικών φτερών με τα μπουλόνια να φαίνονται κι ένα νέο σετ ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών Delta Force με ελαστικά παντός εδάφους για περισσότερη πρόσφυση εκτός δρόμου. Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μια σχάρα της Rhino-Rack Pioneer για πρόσθετο χώρο αποθήκευσης στην οροφή, θήκες της ROAM Adventure των 52 λίτρων αποθηκευτικό χώρο η καθεμία, προβολείς LED της KC HiLiTES για την καταπολέμηση του σκοταδιού στην ερημιά και μια αναδιπλούμενη τέντα Rhino-Rack Sunseeker, αυτή είναι μια Corolla που νιώθει πιο άνετα στην Πίνδο παρά στην Αθήνα.


Το κόστος του προφυλακτήρα είναι 203.500 ¥ (1.460 €) σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες), χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η επιγραφή Toyota των 9.900 ¥ (71 €). Τα πρόσθετα στα φτερά κοστίζουν 49.500 ¥ (355 €), ενώ η σχάρα οροφής είναι το πιο ακριβό αξεσουάρ στα 249.700 ¥ (1.790 €). Η ψηλωμένη ανάρτηση προσθέτει άλλα 42.900 ¥ (310 €), τα φώτα LED στην οροφή 218.900 ¥ (1.570 €), η τέντα 61.600 ¥ (442 €) και τα κουτιά οροφής 36.960 ¥ (266 €) το καθένα. Σημειώστε ότι οι προαναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής, βαφής και εγκατάστασης.

Πώς είναι στην οδήγηση η δίλιτρη Corolla Cross των 200 ίππων;

Ενώ η εξωτερική σχεδίαση της Corolla Cross διαφέρει ανάλογα με την αγορά (το μοντέλο προδιαγραφών JDM έχει μικροσκοπική μάσκα και πολύ μεγαλύτερη εισαγωγή προφυλακτήρα σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα που έρχονται στη χώρα μας), το bodykit είναι συμβατό με όλα αυτά.

The post Βελτιωτής μετατρέπει τη Toyota Corolla Cross σε mini-Land Cruiser appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα