Ζήστε την privé εμπειρία αγοράς μιας DS μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Είσοδος στο γαλλικό exclusivity που συνιστά μία DS. Πρωτοποριακό κόκπιτ μιας άλλης, διαφορετικής εμπειρίας. Καθηλωτικό design. Τολμηρές γραμμές. Υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa, λεπτομέρειες Alcantara και ραφές σε σχήμα μαργαριταριού κεντημένες στο χέρι. Άνεση και κύλιση που σε απομονώνουν απ’ το βουητό της πόλης. Λεπτομέρειες που θυμίζουν προθήκες σε κοσμηματοπωλείο του Παρισιού.Υψηλή τεχνολογία και ένα έντεχνης αισθητικής περιβάλλον, βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία εκλεπτύνοντας  την εμπειρία της οδήγησης.

Αν

κουραστήκατε να ακούτε το επαναλαμβανόμενο κλισέ πως «πλέον όλα τα αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους», η DS το ανατρέπει με το δικό της εκλεπτυσμένο μανιφέστο. Μαγνητίζει τα βλέμματα με μία μοναδική παρουσία, κόντρα στο βιομηχανοποιημένα μαζικό. Όχι, δεν μοιάζει, δεν είναι copy paste, έχει αισθητική ιδιαίτερη και σοφά ισορροπημένη.

Ενδεικτικό και μόνο ότι στο εσωτερικό ενός DS έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους έμπειροι τεχνίτες που, εφαρμόζοντας την παραδοσιακή γαλλική χειροτεχνία, συστήνουν την αίσθηση της τελειότητας ενός τελείως ξεχωριστού στιλ.

Αν, ίσως, σας έχει λείψει ο ορισμός του αποκλειστικά premium, η DS προσφέρει την απόλαυση ενός αυτοκινήτου που σου μεταδίδει το ξεχωριστό της σχεδίασής του και συνδέεσαι μαζί του – είτε το οδηγείς είτε απλώς του ρίχνεις αυτήν την τελευταία ματιά την ώρα που απομακρύνεσαι. Δείγμα κι αυτό της εμπλουτισμένης εμπειρίας που μόλις έζησες.

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία ενός μοναδικού Προνομίου Αγοράς μέσω του προγράμματος Premium Upgrade για να ζήσετε την πολυτέλεια, τη σχεδιαστική τόλμη, την τεχνολογική γενναιοδωρία, την αίσθηση αβίαστης ροής, τη γνήσια γαλλική άνεση και την κορυφαία οδηγική σύνδεση.

Οι πελάτες της DS Automobiles επιπρόσθετα απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Προγραμματίστε τώρα ένα privé rendez-vous σε ένα DS Store και ανακαλύψτε την avant-garde εμπειρία. Τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9 θα σας περιμένουν με αποκλειστικά προνόμια αγοράς για να εισέλθετε στον premium κόσμο της DS

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου. Rendez-vous, εκεί.

The post Ζήστε την privé εμπειρία αγοράς μιας DS μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα