GP Μεξικού: Ταχύτερες οι Ferrari SF-23

10:49 29/10/2023 - Πηγή: Caroto
Στον βραδινό αγώνα από τις δύο πρώτες σειρές της εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Leclerc και Sainz έχοντας πίσω τους τον Verstappen.

Ο Charles Leclerc και ο Carlos Sainz κατέλαβαν τις πρώτες δύο θέσεις για τη Ferrari στα προκριματικά του Μεξικού Grand Prix, εκπλήσσοντας τον Max Verstappen που τερμάτισε τρίτος.

Παρά την κυριαρχία της Ferrari, ούτε ο Leclerc ούτε ο Sainz κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους στη δεύτερη επίσημη

προσπάθεια του Q3.

Just aboard @Charles_Leclerc's SF-23 for perhaps his most unexpected pole position in F1!#MexicoGP #F1 @pirellisport @ScuderiaFerrari pic.twitter.com/snBXRb6PTj

Formula 1 (@F1) October 29, 2023

Ο Verstappen την έβγαλε καθαρή μετά από έρευνα για παρεμπόδιση κατά τη διάρκεια του Q1, όπως και ο Lewis Hamilton για υπέρβαση ταχύτητας κάτω από κίτρινη σημαία.

Verstappen will be investigated after qualifying, after he appeared to pause at the end of the pit lane

Hamilton and Sargeant and Tsunoda are all also under investigation for failing to slow under yellow flags#MexicoGP #F1 pic.twitter.com/8tUinz2g9Q

Formula 1 (@F1) October 28, 2023

Στις αρχικές προσπάθειες του Q3, ο Leclerc υπερίσχυσε ελαφρώς του Sainz. Αν και ο Verstappen βελτίωσε τους χρόνους του στις επόμενες προσπάθειες, απείχε 0,097 δευτερόλεπτα.

Ο Daniel Ricciardo κατέκτησε την τέταρτη θέση για την AlphaTauri, ενώ ο Hamilton, που δεν κατάφερε να επαναλάβει την επίδοσή του από το Q2, τερμάτισε έκτος.

Norris is OUT of Q1!

Keywords
Τυχαία Θέματα