“Car Company of the Year” η Kosmocar

Η Kosmocar τιμήθηκε με σημαντικές διακρίσεις στα Mobility Awards 2023 για το πρωτοποριακό έργο  “Αστυπάλαια: Έξυπνο και αειφόρο νησί”.

Η δέσμευση της Kosmocar στην ανάδειξη και προαγωγή έξυπνων και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας αναγνωρίστηκε με το κορυφαίο βραβείο “Car Company of the Year” και τρία βραβεία Gold στις κατηγορίες Mobility as a Service (MaaS), Urban Transport και Ride Hailing and Car Sharing.

Οι διακρίσεις

αυτές αφορούν στον πυλώνα του προγράμματος για την έξυπνη κινητικότητα. Πιο συγκεκριμένα στη λειτουργία της υπηρεσίας vehicle sharing «astyGO» σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες shuttle service «ASTYBUS» αποκλειστικά μέσω ηλεκτρικών οχημάτων, με το συντονισμό της Kosmocar σε συνεργασία με τον αναπτυξιακό πργανισμό της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου «K2» που αποτελεί το δημόσιο φορέα της υπηρεσίας. Με την εφαρμογή του πρωτοποριακού οικοσυστήματος έξυπνης κινητικότητας «astyMOVE» όλες οι ανάγκες μετακίνησης στο νησί πραγματοποιούνται με εύκολο και απλό τρόπο ενσωματώνοντας όλες τις υπηρεσίες στο smartphone του επισκέπτη και του μόνιμου κατοίκου της Αστυπάλαιας.

Αστυπάλαια: Τα πρώτα αποτελέσματα της “έξυπνης” μετακίνησης

Τα βραβεία Mobility Awards, γνωστά για τον εορτασμό της αριστείας στον κλάδο της κινητικότητας, αποτελούν απόδειξη του οράματος και της αφοσίωσης των οργανισμών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προώθησης βιώσιμων και αποτελεσματικών λύσεων μεταφορών. Τα επιτεύγματα της Kosmocar στον τομέα αυτό έχουν αποσπάσει επάξια αναγνώριση από ειδικούς και φορείς του κλάδου.

The post “Car Company of the Year” η Kosmocar appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα