H Ford αποκαλύπτει τη Mustang GT4

Η Ford Mustang συνεχίζει και επίσημα τη θητεία της στην κατηγορία SRO GT4 με ένα νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει σε αγώνες σε όλο τον κόσμο το 2024 και βασίζεται στη Mustang Dark Horse.

Το επίσημο ντεμπούτο της Mustang GT4 έγινε στο Crowd Strike 24 Hours

of Spa, στη θρυλική πίστα στο ανατολικό Βέλγιο. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη πρόταση της Ford στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όπως και η «αδελφή» της Mustang GT3, βασίζεται στην ολοκαίνουργια Mustang Dark Horse. Με τη νέα Mustang GT4, η Ford Performance επεκτείνει περαιτέρω τη σταθερή της συνεργασία με τη Multimatic, η οποία θα κατασκευάσει κάθε αντίτυπό της. Οι αγωνιστικές μονάδες V8 της Mustang GT4, οι οποίες βασίζονται στον κινητήρα Ford Coyote, αναπτύχθηκαν εσωτερικά από τη Ford Performance και θα συναρμολογηθούν από τη Ford στο Dearborn, στο Μίσιγκαν.

Η αγωνιστική Mustang GT4 διαθέτει επίσης αμορτισέρ Multimatic DSSV, κιβώτιο ταχυτήτων με τεχνολογία dog-ring της Holinger, paddles αλλαγής ταχυτήτων με πνευματικό σύστημα ενεργοποίησης, πάνελ αμαξώματος από φυσικές ίνες, καθώς και ένα μοναδικό αεροδυναμικό πακέτο που αναπτύχθηκε για την επίτευξη των στόχων στην κατηγορία GT4.

#tdi_3 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/06/2023Ford_MustangGT4_8-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_3 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/06/2023Ford_MustangGT4_43-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post H Ford αποκαλύπτει τη Mustang GT4 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα