Ανανέωση για το Fiat Fiorino

Το ανανεωμένο Fiat Fiorino είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά και διατηρεί την ευελιξία και πρακτικότητα που το διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον όμως καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6.4.

Η ανανεωμένη έκδοση του Fiat Fiorino φέρει μικρές αλλαγές που ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο τον value for money χαρακτήρα του. Χωρίς διαφοροποιήσεις σε διαστάσεις ή δυνατότητες φόρτωσης, το Fiorino που έχει μήκος 3,96 m διαθέτει την ευελιξία που απαιτείται για τις μεταφορές στον αστικό ιστό, έχοντας χώρο φόρτωσης έως

2,8 m3 και ωφέλιμο φορτίο 495 kg. Ο γνώριμος MultiJet κινητήρας των 1,3 lt αποδίδει 95ps και 200 Nm ροπής, με μέση εργοστασιακή κατανάλωση τα 5,1 lt/100 km. Συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων, ενώ πλέον καλύπτει το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6.4.

Ο κινητήρας και τα μηχανικά μέρη του Fiorino καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 km. Οι τιμές του μικρού επαγγελματικού μοντέλου ξεκινούν από τις €23.780, ωστόσο η γκάμα έχει αποκτήσει αναβαθμισμένο εξοπλισμό χωρίς να έχει ακριβύνει. Για παράδειγμα, οι εκδόσεις Pack Tecnico περιλαμβάνουν πλέον στάνταρ cruise control, αυτόματη λειτουργία προβολέων, μπάρες οροφής και αποσπώμενη πλαφονιέρα οροφής. Για τις συγκεκριμένες εκδόσεις υπάρχουν δύο επιλογές: Η μια διαθέτει χώρισμα με τζάμι και η άλλη με πλέγμα, με τιμές στις €25.678 και 25.694 αντίστοιχα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην Ελλάδα το Δεκέμβριο.

The post Ανανέωση για το Fiat Fiorino appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα