Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό η Ford Mustang Mach-E

Η γκάμα της Mustang Mach-E απέκτησε νέες εκδόσεις με αναβαθμισμένο εξοπλισμό, περισσότερα προηγμένα χαρακτηριστικά και στοιχεία άνεσης αλλά και αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης.

Θέλοντας να τονώσει ακόμα περισσότερο το προηγμένο της προφίλ, αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω την ασφάλεια και τα επίπεδα άνεσης που προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang

Mach-E είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε νέες εκδόσεις με ακόμα πιο πλούσιο και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα. Δυνατότητα επιλογής υπάρχει και στο μέγεθος της μπαταρίας, με τη βασική μπαταρία να έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 73 kWh, ενώ η μεγαλύτερη (Extended Range) 91 kWh με αυτονομία έως τα 600 χλμ.

Στη βάση των νέων προσφερόμενων εκδόσεων της Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση Style RWD 73kWh με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς και μπαταρία 91KWh, είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς και τις δύο επιλογές μπαταριών. H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς και την τυπική μπαταρία, αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππους και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μεγάλη μπαταρία να αποδίδει 294 ίππους.

Αντίστοιχα, οι τετρακίνητες εκδόσεις της Ford Mustang Mach-E αποδίδουν 315 και 351 ίππους με την μπαταρία Standard Range και Extended Range αντίστοιχα, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm. Στην κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων βρίσκεται η τετρακίνητη GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και τροφοδοτείται από την μπαταρία 91KWh και από δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους και ροπή 860 Nm.

Πιο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός

Όλες οι εκδόσεις της Mustang Mach-E στην Ελλάδα, περιλαμβάνουν περισσότερο εξοπλισμό ως στάνταρ. Έτσι νέες προσθήκες σε όλες τις εκδόσεις είναι η κάμερα 360 μοιρών, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αλλά και οι ζάντες 19 ιντσών (στάνταρ στην Premium). Ταυτόχρονα, στο εσωτερικό των Mustang Mach-E Premium AWD υπάρχει στάνταρ το high-end ηχοσύστημα της B&O, το οποίο απέσπασε την κορυφαία διάκριση iF DESIGN AWARD διαθέτοντας σχεδίαση ηχόμπαρας με tweeter εγκατεστημένα στο ταμπλό. Η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών είναι επίσης στάνταρ εξοπλισμός, όπως και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα μνήμης 8-θέσεων με καλύμματα από τεχνητό δέρμα Sensico.

Τέλος, όσοι θέλουν να ρυμουλκούν με άνεση και ασφάλεια μεγάλα οχήματα (τρέιλερ, σκάφη κ.α.) μπορούν πλέον να επιλέξουν τις εκδόσεις Mach-E Premium με μπαταρία 91kWh. Η συγκεκριμένες εκδόσεις διαθέτουν πλέον αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα, που φτάνει τα 1.500 kg.

The post Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό η Ford Mustang Mach-E appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα