Πρεμιέρα για τα νέα Ecocar Victory Van και Victory Pick Up

H ελληνική εταιρία ηλεκτρικών οχημάτων Ecocar παρουσίασε σε πανελλαδική πρεμιέρα στην 9η Logistics Cargo Truck & Van Expo τα νέα ηλεκτρικά επαγγελματικά Victory Van και Victory Pick Up.

Πρόκειται για δύο 100% ηλεκτρικά οχήματα που έφτασαν στην ελληνική αγορά και είναι άμεσα διαθέσιμα. Και βεβαίως απευθύνονται σε επαγγελματίες που αναζητούν ένα οικονομικό και ευέλικτο

όχημα για την καθημερινή μετακίνηση φορτίων σε αστικό περιβάλλον και όχι μόνο. Ακόμη πιο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος απόκτησης των δύο νέων Ecocar, αφού είναι διαθέσιμα χωρίς προκαταβολή και έως 84 δόσεις. Τα Victory Van και Victory Pick Up επιδοτούνται από το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”.

Τα δύο μοντέλα Ecocar Victory έχουν κοινά τεχνικά μέρη και πρακτικά διαφοροποιούνται ως προς τον χώρο φόρτωσης, με κλειστή ή ανοιχτή καμπίνα. Και τα δύο εφοδιάζονται με μπαταρία LFP (Λιθίου Σιδήρου Φοσφώρου) χωρητικότητας 41,86 kWh με με δυνατότητα ταχείας φόρτισης. Προσφέρουν αυτονομία έως 300 χιλιόμετρα, ενώ το ωφέλιμο φορτίου τους ανέρχεται στα 1.190kg. Ο συγχρονισμένος ηλεκτροκινητήρας μονού μαγνήτη αποδίδει ισχύ 82 ίππων και 200 Nm ροπής

Σημαντικό ωστόσο είναι και ο πλούσιος εξοπλισμός, αφού Victory Van και Victory Pick Up διαθέτουν κεντρική οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών, άνετους χώρους στην καμπίνα των επιβατών και σύστημα κλιματισμού. Στο κομμάτι της ασφάλειας υπάρχουν βεβαίως τα ABS, EBD και αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού.

Τα δύο νέα επαγγελματικά θα τα βρείτε στις εγκαταστάσεις της Ecocar στη Θεσσαλονίκη, στο  14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας.

The post Πρεμιέρα για τα νέα Ecocar Victory Van και Victory Pick Up appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα